2021. december 16-án, csütörtökön felavatták Magyarország legújabb, legmodernebb és legnagyobb arénáját Budapesten. Az ünnepélyes eseményen sor került a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka tagjainak beiktatására, ahova több egykori győri játékost és szakvezetőt is beválasztottak.

Fantasztikus show műsorral, All Stars mérkőzéssel és a kabalák csatájával avatták fel csütörtökön az új budapesti kézilabda arénát. Az ünnepségen került sor a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka tagjainak ünnepélyes beiktatására. A Győri Audi ETO KC klublegendája, jelenlegi sportigazgatója Görbicz Anita mellett klubunk egykori kiváló játékosai, Pálinger Katalin, Kulcsár Anita és Radulovic Bojana, valamint klubunk örökös tiszteletbeli elnöke, Vanyus Attila is tagja lett a kiemelkedő társaságnak.

„Óriási megtiszteltetés és egyben felemelő érzés volt ilyen világklasszis játékosokkal együtt lenni. Amikor megtudtam, hogy én is tagja leszek ennek a társaságnak nagyon megtisztelve éreztem magam. Büszke vagyok, hogy karrierem érdemes arra, hogy ilyen nagy kézilabdázók közé kerülhettem. Az pedig, hogy tegnap találkozhattam velük és egy képen is szerepeltünk nagyon boldoggá tett.” -nyilatkozta Görbicz Anita.

Az új aréna első nagy eseménye a 2022 januári férfi kézilabda Európa-bajnokság lesz.

Fotó forrása: Szalmás Péter