A Győri Audi ETO KC elnökének, Dr. Bartha Csabának újévi köszöntője.

 

Tisztelt ETO szurkolók!

Tisztelt kézilabdabarátok!

Nehéz, küzdelmekkel teli 2021-es évet hagytunk magunk mögött, de mégis minden nehézség ellenére úgy vághatunk bele az új esztendőbe, hogy ez ismét a mi évünk lehet!

Az előző szezon eredményei elmaradtak attól, mint amit mindannyian vártunk, ezért egyértelmű volt, hogy a jelenleg is futó évadra úgy vágunk neki, hogy mi akarunk lenni ismét a legjobbak minden fronton.

Ezen alapelvet folyamatosan szem előtt tartva kezdtünk neki a nagy utazásnak szeptember elején, és egyelőre nagyon jól állunk. Ugyan az érmeket és a kupákat nem most osztják, de ettől függetlenül senki sem veheti el tőlünk eddigi győzelmeinket. Európa szerte csak egy klub mondhatja el magáról, hogy veretlen a 2021/22 es szezon küzdelmeiben: a Győri Audi ETO KC csapata!

Azt kívánom, hogy az ősz remek teljesítménye folytatódjon 2022-ben is, és kívánom, hogy június elején közösen örülhessünk egy remek szezonnak.

A sportszakmai kihívások, az ellenfelek legyőzése mellett mindannyiunknak meg kellett és sajnos úgy néz ki, hogy 2022-ben is meg kell küzdenünk a koronavírussal. Megéltünk elhalasztott meccseket, játszottunk üres lelátók előtt is, de a legjobb az volt, amikor visszatérhettek a szurkolók a csarnokokba. Bízom benne, hogy az Önök támogatásával a meccseken minden célunkat elérjük és közösen is ünnepelhetjük meg ezeket a sikereket!

Várom Önöket idén is otthonunkba, az Audi Aréna Győrbe, hogy szurkoljanak és segítsék a csapatot a mérkőzések során. A 2021/22-es szezon java még hátra van: eddig 18 meccset játszottunk le, és reményeim szerint 29 mérkőzés még vár ránk. 16 bajnoki találkozó, 3 Magyar Kupa mérkőzés és 10 meccs a Bajnokok Ligájában. 

A Győri Audi ETO KC csapata nevében ezúton szeretnék minden szurkolónknak, szimpatizánsunknak, szponzorunknak, valamint minden kézilabda és sportszerető embernek nagyon boldog, ETO-sikerekben és győzelmekben gazdag új évet kívánni!

Hajrá ETO!Hajrá Győr!

Sportbaráti üdvözlettel,

Dr. Bartha Csaba

elnök

Győri Audi ETO KC