Továbbra is lehetséges a jegyvásárlás a Győri Audi ETO KC januári és februári hazai találkozóira. A módosult programban januárban egy héten belül három Bajnokok Ligája mérkőzést  játszik csapatunk az Audi Aréna Győrben. Gyere el Te is, és szurkolj velünk a lányoknak!

Tovább folytatódik a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC 2022-es mérkőzéseire. A módosult program szerint január 15-én a Metz, január 19-én a Krim Ljubljana, valamint január 23-án a dán Odense együttese ellen lépnek pályára Ambros Martín tanítványai. Ezt követően január 29-én a DVSC Schaeffler érkezik az Audi Aréna Győrbe.

Február 9-én a Siófok együttese lesz Anne Mette Hansenék ellenfele hazai környezetben. Február hónapot egy Alba Fehérvár elleni mérkőzéssel zárja csapatunk 25-én.

A jelenleg érvényben lévő kormányrendelet értelmében a mérkőzések csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatóak. A 18. életévüket be nem töltött személyek csak abban az esetben vehetnek részt a találkozón, ha van érvényes védettségi igazolványuk, vagy kísérőjük olyan felnőtt, aki rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal. A sportesemények csak maszkban tekinthetőek meg. Amennyiben a kormányintézkedésekben, a mérkőzésekkel kapcsolatban változások lesznek, arról értesítjük szurkolóinkat.

A jegyek elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

Gyere, és szurkolj a lányoknak személyesen az Audi Aréna Győrben!

Jegyárak a 2021/2022-es szezonra: