A DELO EHF Bajnokok Ligája 11. fordulójában az Odense Handbold csapatát fogadta a Győri Audi ETO KC csapat az Audi Aréna Győrben. Az első félidő ugyan vendég vezetéssel ért véget (12 – 13), és a második játékrész is sok izgalmat tartogatott magában. Végül egy végletekig kiélezett mérkőzésen egy gólos, 27 – 26-os győri győzelem született.

Újra teljes kerettel vághatott neki a találkozónak Ambros Martín. Vezetőedzőnk a Schatzl, Oftedal, Kristiansen, Brattset, Ryu, Faluvégi hatossal, és ezúttal Solbeggel a kapuban kezdte meg a mérkőzést. Az összecsapást a vendégek kezdték, de Solberg azonnal egy védéssel mutatkozott be. Tíz perc elteltével 7 – 5-re vezetett csapatunk, de a 17. percben két góllal vezettek a dánok (7 – 9), ekkor Ambros Martín kikérte idejét a találkozón. A félidő utolsó 10 percére egy gólos dán vezetéssel fordultak a csapatok (9 – 10). A játékrész egy utolsó másodpercben lőtt vendég találattal, és egy gólos dán vezetéssel ért véget (12 – 13).

A második játékrész Brattset góljával indult, de két gyors góllal újra két gólos előnybe kerültek a vendégek (13 – 15). A 43. percben Estelle Nze Minko góljával kiegyenlített a csapatunk (19 – 19). Laura Glauser remek védéseinek is köszönhetően két perccel később a francia irányító a vezetést is megszerezte (21 – 20).  Az utolsó tíz percre egy gólos vendég vezetéssel fordultak a csapatok (21 – 22). Az utolsó percek igazi izgalmat hoztak, de az utolsó percben lőtt góllal, és Glauser védésével 27 – 26-os győri győzelem született.

Ambros Martín: „Gratulálok az ellenfélnek elsősorban, hiszen ahogy játszottak az győzelmet érdemelt volna. A legtöbb hibára az Odense játéka késztetett minket, nem volt meg a magabiztosságunk. A hibáinkat rendre kihasználták. Támadójátékunkban is sok nehézséget okozott a kemény védekezésük és a kapusuk. Küzdöttünk végig, és nem csak velük, hanem saját magunkkal is.”

Faluvégi Dorottya: „Nagyon jó érzés volt újra csatlakozni a lányokhoz. Jó volt a szurkoló előtt játszani. Örülök, hogy sikerült megszerezni a két pontot.”