A DELO EHF Bajnokok Ligája 12. fordulójában a Győri Audi ETO KC az orosz CSZKA otthonában lépett pályára Moszkvában. Csapatunk már biztos csoportelsőként vágott neki a találkozónak, ahol az első félidő szoros mérkőzést hozott, de végül két gólos győri vezetéssel zárult (15 – 13). A második játékrészben már nem engedte ki az előnyt a kezéből csapatunk, és végül 27 - 23-ra győztünk.

Ambros Martín Amandine Leynaudnak pihenőt adott, Jelena Despotovic és Veronica Kristiansen pedig egészségügyi okok miatt nem állhatott a vezetőedzőnk rendelkezésére. Csapatunk a Faluvégi, Ryu, Oftedal, Brattset, Hansen, Schatzl hatossal és Solbeggel a kapuban kezdte meg a mérkőzést, ami 2 – 0-as hazai rohammal indult, de gyorsan kiegyenlített együttesünk, és a 10. percre Ryu góljával 4 -3-ra vezettünk. Negyedóra elteltével felváltva estek a gólok (6 – 6), egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól. A 25. perceben vezetett először 2 góllal csapatunk, de hamar kiegyenlítettek a moszkvaiak (13 – 13). A félidő végére újra két gólos előnyt alakítottunk ki, így 15 – 13-as győri vezetéssel vonulhattak szünetre a játékosok.

A második félidőben a győri kapuba Laura Glauser érkezett. A harmincharmadik percben Nze Minko góljával már négy góllal vezetett csapatunk (17 – 13). A negyvenötödik percben tartották előnyüket Oftedalék (20 – 18). Csapatunk kemény védekezésének és Glauser védéseinek köszönhetően az utolsó 10 percre fordulva újra négy gólos győri előnyt mutatott az eredményjelző (23 – 19). Csapatunk 27 – 23-ra győzött Moszkvában, ezzel továbbra is veretlen a Bajnokok Ligájában.