A K&H női kézilabda liga 14. fordulójában a Siófok vendégszerepelt az Audi Aréna Győrben. Az első félidőben már tizenkét gólos előnyt dolgozott ki csapatunk, melyet a második játékrészben tovább növelt a Győri Audi ETO KC, és végül 14 góllal múlta felül a Siófok együttesét.

Ambros Martín a mai találkozóra pihenőt adott Silje Solbergnek és Veronica Kristiansennek. A kezdődobást a Győri Audi ETO KC és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság együttműködési megállapodásának aláírása kapcsán Rosta Roland rendőr őrnagy, a Győr-Moson- Sopron megyei rendőrfőkapitányság közlekedési balesetmegelőzési bizottság titkára végezte el.

A mérkőzésen a Fodor, Nze Minko, Hansen, Blohm, Ryu, Lukács hatos és a kapuban pedig Leynaud kezdett. A Siófok találatával kezdődött az összecsapás, de Fodor révén már a harmadik percben már csapatunk vezetett (2 - 1). A tizenkettedik percben már 9 – 3-as győri vezetést mutatott az eredményjelző. Negyedóra eltelével a kemény védekezésnek és Leynaud védéseinek köszönhetően tartották hat gólos előnyüket Hansenék (12 - 6).  A huszonharmadik percben Crina Pintea góljával már tíz gólos volt a győri vezetés (18 – 8). A félidő utolsó találatát Leynaud remek indítását követően Lukács szerezte, ezzel 12 gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre (23-11).

A második félidő Bratsett góljával indult (27 – 14), és a negyvenkettedik percben Crina Pintea megszerezte csapatunk 30. találatát (30 – 14) is.  A csapathoz nemrég visszatérő Kürthi Laura is góllal tért vissza Győrbe (34 – 20). A mérkőzés utolsó tíz percére 15 gólos, 35 – 20-as győri vezetéssel fordultak a csapatok. Amandine Leynaud védéseinek köszönhetően növelte előnyét csapatunk. A végjátékra Ambros Martin pályára küldte a keret fiatal tagjait is, akik szintén remekül helyt álltak, Ogonovszky és Kürthi is betalált, és végül 40 - 26-os végeredménnyel zárult a találkozó.

Ambros Martín: „Elégedett vagyok nem csak az eredménnyel, hanem a játékkal is. Mindkét csapat remekül játszott, egy jó mérkőzés volt. A vasárnapi mérkőzés után csak egyszer tudtunk edzeni és videózni. Nagy figyelmet igényelt tőlünk a védekezés a Siófok ellen, de úgy gondolom minden támadásukra meg volt a válaszunk. Sikerült könnyű gólokat szerezni és ezzel nagyarányú győzelmet arattunk.”

Crina Pintea: „Nagy menetelésben vagyunk, természetes, hogy fáradtak vagyunk, de Ambros mindent megpróbál, hogy pihenőt adjon a csapatnak. Nagyon jó meccset játszottunk, mindenki élvezte a játékot.”