A Győri Audi ETO KC is csatlakozik a Magyar Kupa küzdelmeihez, az 5. fordulóban a négyes döntőbe jutásért vívott párharcban az ellenfél a tavalyi Magyar Kupa kiírásban negyedik helyen végzett Kisvárda Master Good SE csapata lesz. A találkozó 2022. március 9-én, szerdán 18 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben.

Megkezdődnek a 2021/2022-es Magyar Kupa küzdelmei csapatunk számára is. Anne Mette Hansenék címvédőként kapcsolódnak be a sorozatba, és az 5. fordulóban a Kisvárda ellen vívhatják ki a Magyar Kupa FINAL4-be jutást. Csapatunk kiemeltként most csatlakozik a kupa küzdelmeihez, míg a Kisvárda a harmadik fordulóban kezdte meg szereplését. Szerdai ellenfelünk a harmadik fordulóban a Budaörs ellen 24 – 22-re győzte le majd a negyedik fordulóban 31 – 24-es győzelmével a Mosonmagyaróvár csapatát ejtette ki a legjobb nyolc közé kerülésért.

Az MK összecsapás előtt Kari Brattset Dale-t kérdeztük.

A találkozót a Kovács-Sebők Stefánia és Réti Rebeka játékvezető páros vezeti, és klubunk Youtube csatornáján követhető.

Az eltörölt korlátozásoknak köszönhetően mérkőzéseink immáron védettségi igazolvány és maszk nélkül látogathatóak az Audi Aréna Győrben. Várunk Téged is sok szeretettel! Töltsük meg újra otthonunkat!

A Magyar Kupa további párosításai:

DVSC Schaeffler – FTC-Rail Cargo Hungaria

Békéscsabai ENKSE – DKKA

Siófok KC – Váci NKSE

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésére elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.