A Győri Audi ETO KC 2022. március 24-i rendkívüli Elnökségi ülésén az egyesület vezetése és Dr. Bartha Csaba elnök megegyezett a klubvezető munkaszerződéseinek közös megegyezéssel történő megszüntetéséről azonnali hatállyal.

 

A Győri Audi ETO KC elnöki tisztségéből közös megegyezéssel távozik Dr. Bartha Csaba. A klubvezető és az Elnökség megegyeztek, hogy a munkavállalói jogviszonyok tartalmilag a korábbi megállapodássokkal megegyezően, de 2022. március 24. napján véget ér.

„Köszönöm a klubnak, a játékosoknak, a szakmai stábnak, a szponzoroknak és támogatóknak valamint a szurkolóknak is az elmúlt közel 6 év együtt töltött munkáját. Nagyon büszke vagyok, hogy a Győri Audi ETO KC elnöke lehettem, az elmúlt években tudásom legjavával igyekeztem szolgálni az egyesületet. Munkám során mindig azt tartottam a legfontosabbnak, hogy a csapat mindig a legnyugodtabb körülmények között, kiszámíthatóság és stabilitás mellett végezze a munkáját. Nagyon sok szép emléket őrzök, kiemelkednek ezek közül a Bajnokok Ligája, a magyar bajnokság és a Magyar Kupa többszöri elhódításai. A szezon legfontosabb része következik, amire azt kívánom a csapatnak, hogy minden versenysorozatban jussanak fel a csúcsra! Nagyon köszönöm a szurkolóknak a tegnapi, Érd elleni mérkőzés során kifejezett támogatását, ez nagyon sokat jelent nekem a következő időszakra. Hajrá ETO!" – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba.

„Köszönjük Dr. Bartha Csaba eddigi munkáját az egyesületnél. Tisztában vagyok vele, hogy mit jelent egy ilyen klubot irányítani. A klub legsikeresebb időszakát éljük, Csaba további munkájához sok sikert és jó egészséget kívánok." – nyilatkozta Vanyus Attila, a klub örökös tiszteletbeli elnök, az Elnökség tagja.

Dr Bartha Csaba, valamint a Győri Audi ETO KC vezetése jelen közleménnyel a távozással kapcsolatos ügyet lezártnak tekinti, ezzel kapcsolatban egyik fél sem kíván további nyilatkozatot tenni.