Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a 2021-2022-es Bajnokok Ligája idény All-Star csapat jelöltjeit. A Győri Audi ETO KC csapatából hét játékosra, valamint Ambros Martínra lehet már szavazni.

Tíz kategóriában, a hét posztra, a legjobb védőre, fiatal játékosra és edzőre várja a szavazatokat az Európai Kézilabda Szövetség. Kategóriánkként hat jelölt közül lehet kiválasztani az idei Bajnokok Ligája All-star csapatának tagjait.  A Győri Audi ETO KC nyolc kategóriában is érdekelt az idei voksoláson.

Kapus poszton csapatunkból Laura Glauser várja a szavazatokat, míg jobbátlövőként Ryu Eun Hee van a jelöltek között. Irányító poszton Stine Oftedal került be a legjobb hatba, míg beállók között Linn Blohm képviseli klubunkat. Balszélső poszton Schatzl Nadine, míg a legjobb védők között Kari Brattset Dale került fel a listájára. Az idény legjobb fiatal játékosa kategóriában Fodor Csenge érdekelt, míg vezetőedzők között Ambros Martínt is jelölte a legjobbak közé az EHF.

Szavazni június 1-ig lehet az EHF hivatalos a Home of Handball applikációján keresztül. Az app letöltés után regisztrációval használható. (https://app.eurohandball.com/)

Szavazzunk a győri játékosokra! Hajrá ETO! Hajrá Győr!