A 2021/2022 utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, a Dunaújváros ellen köszöntötte klubunk a szezon végén az edzősködéssel végleg felhagyó utánpótlás trénert, Kocsis Tibort. Az ETO-ban, és a győri kézilabda életben eltöltött több, mint 40 év után a kiváló szakember úgy döntött, hogy az évad végén átadja magát a megérdemelt nyugdíjas éveknek. Különleges ajándékkal búcsúztattuk kollégánkat.

Kocsis Tibor hosszú évtizedek óta a győri kézilabdázás meghatározó szereplője, számtalan generáció köszönheti neki a kézilabda szeretetét. A tapasztalt szakember az elmúlt két évben már nyugdíjasként folytatta több évtizedes munkáját a Győri Audi ETO KC kötelékében, azonban úgy döntött, hogy az idei szezon végén végleg befejezi az edzősködést. A kiváló trénert - aki utolsó szezonjában bajnoki aranyéremre vezette az ifjúsági másodosztály-Nyugat csoportjában induló Akadémia 3-as csapatunkat - szinte mindenki próbálta maradásra bírni, azonban ő hajthatatlannak bizonyult.

Klubunk vezetése megköszönve Kocsis Tibor egyedülállóan hosszú edzői ténykedését a Dunaújváros elleni mérkőzésen búcsúztatta el a szakembert. A találkozó kezdetét megelőzően a Győri Audi ETO KC elnöke Görbicz Anita és Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök egy emléklappal köszönte meg a hűséges, több évtizedes munkavégzést. Emellett a Győri Audi ETO KC vezetése úgy döntött, hogy Kocsis Tibor részére egy élethosszig tartó bérletet adományoz klubunk minden hazai mérkőzésére. „Tibi bácsi” helye az Audi Aréna Győr lelátóján fix lesz, ülésén névtáblája is elhelyezésre kerül.

A Győri Audi ETO KC minden sportolója és kollégája nevében kívánunk erőben és egészségben gazdag nyugdíjas éveket. Várjuk a következő szezontó is a mérkőzéseken, már „csak” nézőként, és kérjük, hogy továbbra is szurkoljon, támogasson bennünket!