A Török Bódog Magyar Kupa döntőjében 2019 után ismét az FTC együttesével találkozott a Győri Audi ETO KC. Az első félidő nagy küzdelmet hozott, a szünetre 12 – 12-es döntetlennel vonulhattak a csapatok. A második játékrészben felváltva estek a gólok, végül az FTC jobbnak bizonyult így 26 – 22-es vereséget szenvedtünk.

A Lukács, Ryu, Pintea, Kristiansen, Hansen, Schatzl, hatossal és Solberggel a kapuban vágott neki Ambros Martín a Magyar Kupa döntőnek. A találkozó első gólját Ryu szerezte, majd Solberg az első fővárosi támadást hárította (1 – 0).  Csapatunk a kemény védekezésnek, és Solberg védéseinek köszönhetően tíz perc elteltével 4 – 2-re vezetett, de a 12. percben kiegyenlítettek a fővárosiak (4 – 4). Fej – fej mellett haladtak a csapatok, és a 18. percben 7 – 5-ös győri előnyt mutatott az eredményjelző. A félidő utolsó 10 percére fordulva 9 – 6-os győri vezetéssel fordultak a csapatok, ám az első harminc perc végül 12 – 12-es döntetlennel zárult.

A második játékrészben Leynaud érkezett a Solberg helyére. A félidő első találatát a ferencvárosiak szerezték hétméteresből, melyre Kristiansen ugyancsak büntetővel válaszolt (13 – 13). Nem tudott elszakadni egymástól a két együttes, és a 41. percben 16 – 16-os döntetlen volt az állás. A 48. percben két gólos előnyben voltak a ferencvárosiak (20 – 18), ezért Ambros Martín időt kért. A döntő utolsó tíz percére három gólos fővárosi vezetéssel fordultak a csapatok (21 – 18). Négy perccel a vége előtt három gólos hátrányban volt csapatunk (20 – 23). A Magyar Kupa végül 26 – 22-es győri vereséggel ért véget.