A Győri Audi ETO KC és Győr Megyei Jogú Város közös szezonzáróra vár minden szurkolót, 2022. június 6-án, hétfőn 19 órára az Audi Aréna Győr elé. Gyertek, és köszöntsük együtt kedvenceinket.

Lassan véget ér a 2021/2022-es évad. A Győri Audi ETO KC csapata visszahódította a K&H női kézilabda liga bajnoki címét, míg a Magyar Kupában ezüstérmet szerzett. Június első hétvégéjén pedig egyetlen magyar csapatként az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája FINAL4-ban lépünk pályára az MVM Dome-ban. 

Mivel az idei szezonban sajnos már nem lepnek pályára kedvenceink az Audi Aréna Győrben, ezért a klub vezetése közösen a győri Önkormányzattal pünkösdhétfőn, azaz 2022. június 6-án  szurkolóinkkal közösen is szeretné lezárni a szezont. 

A csapat ünnepélyes köszöntése 19 órakor kezdődik az Audi Aréna Győr főbejárata előtt megépített színpadon. Az már biztos, hogy a szurkolói évadzárón kerül hivatalosan is átadásra a magyar bajnoki trófea. A köszöntők után lehetőség lesz fotókat, aláírásokat készíteni kedvenceinkkel, és elköszönni a távozó játékosoktól. 

A helyszínen a rendezvény alatt az ETO-shop nyitva tart, így még lesz lehetőség beszerezni az ETO relikviákat, valamint kihelyezett büfé is várja az érkezőket.

Várunk mindenkit egy közös ünneplésre és szezonzárásra!