A Győri Audi ETO KC 2022. augusztus 8-án, hétfőn, 10 órától kezdi meg a 2022/2023-as szezon bérleteinek árusítását. A korábbi éveknek megfelelően továbbra is egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg a csapatunk szurkolói és az érdeklődők. Elsőként bérleteseink hosszabbíthatják meg az új évadra szezonkártyájukat, majd augusztus 22-től az új bérletvásárlók számára nyílik lehetőség a vásárlásra. A 2022/2023-as évadra a klubvezetés új bérlettípusokat is bevezet. 

A 2022/2023-as szezonban a Győri Audi ETO KC 20 tétmérkőzésen pályára lép majd az Audi Aréna Győrben, hiszen 13 bajnoki fordulót és 7 Bajnokok Ligája csoportmérkőzést biztosan megrendezünk otthonunkban. A BL csoportköre után a csapat helyezésétől függően egy negyeddöntő, vagy egy rájátszás és egy negyeddöntő mérkőzés kerül még megrendezésre Győrben. A fentieken túl a női kézilabda Magyar Kupában a sorozat versenykiírásnak megfelelően csapatunk az V. fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe.  Ezt találkozót a kupa sorsolásától függően hazai pályán vagy idegenben rendezik meg.

A klubvezetés úgy döntött, hogy a 2022/2023-as szezontól az eddigi bérlettípusokon felül új szezonbelépőket is bevezet.

„Szeretnénk új szurkolókat is megszólítani és elhívni az Audi Aréna Győrbe a csapatot támogatni, ezért a 2022/2023-as idényben lehetőség lesz diákbérletet váltani, valamint visszahozzuk az utánpótlás rendszerünkben kézilabdázó fiatal sportolók szülei, családja részére a családi bérletet is. Ezen bérlettípusokkal elsősorban a fiatal korosztályt, valamint a klubban sportoló kézilabdázók környezetét szeretnénk megszólítani, hogy ezáltal aktívabban részt vehessenek az „ETO-Család” életében, és a mérkőzéseken közösen szurkolhassunk a felnőtt csapatnak. Bevezetésre kerül egy VIP bérlet típus is, mely lehetőséget ad a mérkőzések megtekintésére az Audi Aréna Győr legjobb kilátással bíró helyén teljes ellátással és nem mellesleg üzleti, networking lehetőségekkel.” -  nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Az újra bevezetett Utánpótlás családi bérlet, a korábbi a hagyományokhoz híven, a Győri ETO KC utánpótlás csapataiban kézilabdázó gyermekek szülei számára elérhető. Az UP családi bérlet ára 100.000 Forint lesz, mely két felnőtt számára névre szóló bérletet jelent a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, BL mérkőzésre, aII. árkategóriájú szektorban (KÉK). A bérleteket a klubban sportoló gyermek érvényes versenyengedélyének felmutatásával lehet megváltani, és a bérlet nem átruházható. 

A Diákbérlet bevezetésével a fiatalabb korosztály tagjait célozzuk meg. A diákbérlet ára 35.000 Ft a 2022/2023-as szezonra. Érvényes a Győri Audi ETO KC szervezésében lévő minden hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésekre, valamint a hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésekre. A diákbérlet a III. kategóriájú ülőhelyekre vásárolható! Vásárláskor és a mérkőzésre való belépéskor érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező!

Limitált számban lehetőség nyílik az idei évadra VIP bérlet vásárlására is. A 2022/2023-as idényre szóló bérlet érvényes minden a Győri Audi ETO KC által szervezett hazai mérkőzésre (magyar bajnoki, BL) belépéssel a VIP páholyba korlátlan étel és ital fogyasztással. A bérlet tartalmazza a VIP parkoló használatát, valamint belépést az Audi Aréna Győrbe a VIP bejáraton keresztül. A bérlet ára a 2022/2023-as idényre 900 000 Ft. 

Továbbra is elérhetőek az eddig ismert bérlettípusok, azaz az Arany, a Zöld, a Kék és a Fehér bérletek, melyek megújíthatóak és új bérletesek számára is megvásárolhatóak lesznek.

Az Aranybérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, BL és Magyar Kupa mérkőzésre. (Kvalifikáció esetén a negyeddöntő mérkőzésére is). A szezonbelépő tartalmaz parkolót és külön bejáratot az Audi Aréna Győrbe. A belépők a kispad mögé a Görbicz és Amorim szektorba szólnak. 

A Zöld bérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, és Magyar Kupa mérkőzésre, valamint a BL csoportkör találkozóira, azaz a 7 csoport összecsapásra. 

A Kék bérlet érvényes a Győri Audi ETO KC minden hazai Bajnokok Ligája csoportkör mérkőzéseire, tehát a 7 hazai összecsapásra.

A Fehér bérlet érvényes az összes hazai bajnoki mérkőzésre a Győri Audi ETO KC rendezésében.

A 2021/2022-es szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink természetesen idén is élhetnek elővásárlási jogukkal a bérletmegújítási időszakban 2022. augusztus 8 - 19 között. Felhívjuk a bérlettulajdonosok figyelmét, hogy csak és kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett ülőhelyükre válthatják meg új idénybelépőiket. 

A fennmaradó helyekre új bérletvásárlók számára az értékesítés 2022. augusztus 22-én (hétfőn) indul.

Az új évadban változnak a bérletek és a jegyek árai is. A klub három éve nem módosított a belépők árazásán, ám az új évadra már nem lehetett elkerülni a jegyek és bérletek árainak korrigálását. „A Győri Audi ETO KC 2019-es árakon biztosította a meccsek látogathatóságát a szurkolók számára éveken át, de most egy 20%-os árkorrekciót kell végrehajtani minden bérlettípus esetében egységesen. Az új bérlettípusok is azért kerültek bevezetésre, hogy minden, a klub iránt érdeklődő megtalálja a számára legmegfelelőbb belépőt. Bízom benne, hogy továbbra is minél több néző előtt, sőt, reményeim szerint gyakran telt ház előtt léphetnek majd pályára csapatunk tagjai a szezon hazai mérkőzésein. Várjuk Önöket a 2022/23-as szezonban is az Audi Aréna Győrben. Szurkoljunk együtt!” nyilatkozta Endrődi Péter.

Felhívjuk szurkolóink, szimpatizánsaink figyelmét, hogy 6 éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. 6 éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak, abban az esetben, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek, valamely gondviselője ölében foglal helyet! 

A bérletek megújítására és vásárlására személyesen a győri Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online a jegymester.hu oldalon van lehetőség.
(https://old.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/1100/Gyori-Audi-ETO-KC

Az online megújítok a Látogatóközpont/Tourinform Győr irodában tudják átvenni a bérleteiket, nyitvatartási időben. Ezen kívül az első hazai mérkőzésen kapunyitástól az Audi Aréna Győr jegypénztárában vehetőek át.

A jegyértékesítés az egyes találkozókra szeptember elején indul majd, és a bérlet árakkal megegyezően ezek esetében is 20%-os áremelkedést vezettünk be minden jegytípusnál!

A 2022/2023-as jegyárak:

(Pótszék jegy vásárlására, csak akkor van lehetőség, ha az adott mérkőzésre minden jegy elkelt.)

A Látogatóközpont nyitvatartási rendje:

Hétfő-péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: 9:00 – 14:00
Vasárnap: 9:00 – 14:00

Bérletárak a 2022/2023-as szezonra:

Az Audi Aréna Győr Szektorkiosztása: