Javában zajlik a felkészülés a Győri Audi ETO KC számára, melynek következő állomása a német Neckarsulm elleni edzőmérkőzés. A német gárda elleni találkozó 2022. augusztus 5-én, pénteken 17 órakor veszi kezdetét az Audi Aréna Győrben. A belépés díjtalan, de érkezési sorrendben történik. A kapuk egy órával kezdés előtt, azaz 16 órakor nyitnak. 

Jó ütemben halad Ambros Martín tanítványainak felkészülése a 2022/2023-as évadra. Péntekeken már edzőmérkőzésen lépnek pályára lányaink, az ellenfél pedig a német élvonalbeli Neckarslum együttese lesz. A találkozó különlegességét az adja, hogy a német vendégeink szintén Audi által támogatott csapat(a négykarikás világcég egyik jelentős gyára Neckarsulm városában található Németországban), így a felkészülési mérkőzésen tehát a német autógyártó óriás két gyártelepének szponzorált egyesületei mérkőznek meg egymással.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag az Audi Aréna Győr felső karéján található, zöld ülőhelyek lesznek elérhetőek.  A kapukat a mérkőzés kezdete előtt egy órával, vagyis 16 órakor nyitják ki, a belépés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A mérkőzés ideje alatt büfék üzemelnek, valamint az ETO Shop is várja az érdeklődőket. 

Akik nem tudják a találkozót a helyszínen megtekinteni, ők a Győri Audi ETO KC hivatalos Youtube csatornáján élőben követhetik majd!

Várunk mindenkit szeretettel, szurkoljunk együtt a csapatnak a szezon első felkészülési mérkőzésén!