A terveknek megfelelően zajlik Ambros Martín csapatának felkészülése. Klubunk a héten a francia Brest Bretagne együttesével mérkőzik meg felkészülési összecsapáson. A találkozó 2022. augusztus 11-én, csütörtökön 17 órakor kezdődik, kapunyitás 16 órától.

Augusztus második hetében Győrben edzőtáborozik a francia Brest Bretagne Handball együttese. Ambros Martín vezetőedzőnk és Pablo Morel a Brest gárdájának trénere a hét folyamán közös edzést is vezényel a két alakulatnak, majd csütörtökön edzőmérkőzésen is megmérkőzik egymással a két csapat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen ezúttal is kizárólag az Audi Aréna Győr felső karéján található, zöld ülőhelyek lesznek elérhetőek.  A kapukat a mérkőzés kezdete előtt egy órával, vagyis 16 órakor nyitják ki, a belépés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A mérkőzés ideje alatt büfék üzemelnek, valamint az ETO Shop is várja az érdeklődőket. 

Akik nem tudják a találkozót a helyszínen megtekinteni, ők a Győri Audi ETO KC hivatalos Youtube csatornáján élőben követhetik majd!

Várunk mindenkit szeretettel, szurkoljunk együtt a csapatnak az Audi Aréna Győrben!