Kiskunhalasi NKSE - Győri Audi ETO KC  28 - 39 (15-19)

Kiskunhalas, 1000 néző. Vezette: Kisfalvi - Péli
KNKSE: Vöröss - Baross, KOCSIS 5(1), KOCSIK 8(2), BORBÉLY 4, Ilyés 4, Koroknai 2
Csere: Győri (kapus), Sterbik 1, Herr A. 2, Valovics, Szûcs 1, Kósa, Kurgyis 1
Edző: Zsiga Gyula
ETO: GUIU - BÓDI 4, RADULOVICS 5, GÖRBICZ 10(4),  Dokic 3, BRADEANU 7, VÉRTEN 7
Csere: Petróczi (kapus), Hornyák 1, Temes 1, Gogirla 1(1), Bognár, Juhász, Kovacsicz
Edző: Róth Kálmán

Hétméteresek: 3/3 illetve 5/5
Kiállítások: 8 illetve 10 perc

Jól kezdett a bajnok (2-6), de Kocsisék nem adták fel. Az irányító vezérletével 7-6-ra felzárkóztak. A győriek ekkor ismét jobban koncentráltak, így tartották három gólos előnyüket. Az ETO-ban ekkor a két szélső Bódi és Vérten remekelt, de a kapuban Guiu is jókor volt, jó helyen. Egyedül a beállós Borbély lövései okoztak neki komoly gondot.
A második játékrész a győri átlövők parádéjáról szólt. Bradeanu és Radulovics szinte nem is hibázott lövést, de az első játékrészben több helyzetet elhibázó Görbicz  is rendkívül eredményes volt. Tíz gólos vendégelőnynél egy kicsit összekapták magukat a Zsiga-tanítványok, akiket ekkor Kocsik vezérelt és olykor-olykor Ilyés is megvillant. A hazaiak továbbra is a beállós játékot próbálták erőltetni, de Borbélyra és  cseréjére Szûcsre ekkor már nagyon ügyeltek Bradeanuék és rendszeresen megszerezték a bepattintott vagy belöbbölt labdákat. Ezekkel a labdákkal pedig vagy Görbicz vagy Vérten száguldott végig a pályán és rendre gól is lett a vége. Az Audi ETO az idény legjobb játékával könnyedén győzött, az otthonában a legjobbakra is veszélyes Kiskunhalas ellen.

Zsiga Gyula: Talán furcsán hangzik, de sokkal jobban játszottunk, mint Dunaújvárosban. Egy nagyon jó Győr ellen ez ennyire volt csak elég.

Róth Kálmán: A különbséggel elégedett vagyok, a védekezésen viszont javítani kell. A felkészülésünk úgy terveztük, hogy ettől a meccstől legyünk igazán jó formában.