A K&H női kézilabda liga 3. fordulójában a Győri Audi ETO KC hazai pályán fogadja a Siófok KC együttesét. A találkozó 2022. szeptember 14-én, szerdán 18:15-kor kezdődik az Audi Aréna Győrben, és az M4 Sport élőben közvetíti. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17:15 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Ambros Martín tanítványai eddig három mérkőzésen léptek pályára a magyar bajnokságban, és mindhárom találkozót győzelemmel zárták.

Az Uros Bregar együttese számára nem indult jól a 2022/2023-as bajnoki idény, hiszen az első fordulóban a Praktiker-Vác otthonában 26 – 22-es vereséget szenvedtek, majd nehéz mérkőzésen 28 – 25-ös győzelmet arattak az újonc NEKA ellen.

 A tavalyi szezonban a bajnokságban 6. helyen végző, valamint a Magyar Kupát 3. helyen záró siófoki együttesből hatan, Simone Böhme, Katarina Jezic, Simona Szarková, Maja Vojnovic végleg, Lapos Laura és Kadlicsek Zea kölcsönben távoztak. Érkezett helyettük Dounia Abdurahim, Kajdon Blanka, Ana Kojics, Dejana Milosavljevic, Hawa N’Diaye, Marina Rajcsics valamint a DVSC-től Török Lilly kölcsönbe.

A Siófok elleni találkozó előtt Veronica Kristiansent kérdeztük.

A találkozót az Őri Erika, Pozdena Erika játékvezetőpáros vezeti, és az M4 Sport élőben közvetíti.

elhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17:15 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.