A K&H női kézilabda liga 3. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Siófok együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első percekben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a félidő végén 18 – 10-es győri vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok. A második játékrészben egy percig sem forgott veszélyben csapatunk sorsa, és végül 33 – 26-os győri győzelem született.

Ambros Martín vezetőedző a Schatzl, Oftedal, Hansen, Broch, Ryu, Faluvégi hatossal és Solberggel vágott neki a Siófok elleni mérkőzésnek. Az első gólt a találkozón a vendégek szerezték, melyre Oftedal gyors góllal válaszolt (1 -1). Tíz perc elteltével még fej-fej mellett haladtak a csapatok (5 – 5), de a félidő közepére már három gólos előnyt dolgoztak ki Anne Mette Hansenék (9 – 6). A játékrész utolsó tíz percére fordulva feljavult csapatunk védekezése, és már hattal vezettünk (13 – 7). Szemfüles labdaszerzések és gyors indítások eredményeképp könnyű gólokat szereztünk a folytatásban, mindemellett Silje Solberg is remekelt a kapunkban, így a szünetre magabiztos, nyolc gólos előnnyel vonulhattunk.

 A második játékrész két Gros bombával és Toft védéssel indult, és így már tíz gól volt a különbség a csapatok között (20 – 10). A negyvenkettedik percben tizennégy góllal vezettek Ambros Martín tanítványai (28 – 14). A mérkőzés utolsó tíz percére 30 – 20-as győri előnnyel fordultak a csapatok, és végül hét gólos, 33-26-os győzelmet arattak kedvenceink a Siófok ellen.

Ambros Martín: „Negyvenöt percig fantasztikus mérkőzést végeztünk, de a végén, az utolsó 15 percben történtekkel nagyon elégedetlen vagyok. Amit ekkor láttunk, nem történhet meg, mi soha nem adhatunk fel így egy mérkőzést se, ezen mindenképpen változtatni kell.”

Faluvégi Dorottya: „A mérkőzés nagyobbik részében jól játszottunk, de egy ilyen teljesítmény után nem engedhetjük meg azt magunknak, amit a mérkőzés végén mutattunk.”