2022. szeptember 26-án, hétfőn 9 órától megkezdődik a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC októberi mérkőzéseire. Ebben a hónapban csapatunk két bajnoki és két Bajnokok Ligája mérkőzést játszik hazai pályán.

Ambros Martín tanítványai a K&H női kézilabda liga keretein belül október 5-én, szerdán 19 órakor a DVSC Schaeffler együttesét és október 19-én az újonc NEKA csapatát fogadják az Audi Aréna Győrben.

A Bajnokok Ligájában szintén két hazai mérkőzésen lépnek pályára kedvenceink, október 9-én, vasárnap 16 órakor a Lokomotiva Zágráb ellen, október 22-én, szombaton 18 órakor a Buducnost ellen játszanak a lányok.

Felhívjuk szurkolóink, szimpatizánsaink figyelmét, hogy 6 éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. 6 éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak abban az esetben, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek valamely gondviselője ölében foglal helyet! 

A jegyek elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a www.jegymester.hu weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

A 2022/2023-as szezon jegyárak:

(Pótszék jegy vásárlására, csak akkor van lehetőség, ha az adott mérkőzésre minden jegy elkelt.)