A K&H női kézlabda liga 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Praktiker-Vác otthonában lépett pályára. Az első percektől kezdve csapatunknál volt a vezetés, és az első harminc perc 16 – 8-as győri vezetéssel zárult. A második félidőben tovább nőtt a különbség, végül 28 – 17-es győzelmet aratott csapatunk.

Ambros Martín a Vác elleni mérkőzésen már számíthatott Stine Oftedal és Ana Gros játékára is. Vezetőedzőnk a Fodor, Kristiansen, Nze Minko, Blohm, Ryu, Faluvégi hatossal és Solberggel a kapuban kezdte meg a találkozót. Az első találat Linn Blohm nevéhez fűződött, majd Fodor talált be a hazaiak kapujába (2 – 0), az első váci gólra a 3. percig kellett várni (2 – 1). Tíz perc elteltével 5 – 2-re vezetett csapatunk, és a 15. percre tovább növelték előnyüket Anne Mette Hansenék (9 – 3). A 23. percben már 13 – 6-ra vezetett csapatunk, és végül 8 gólos győri előnnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidőre Sandra Toft érkezett az ETO kapujába. Az első percek a hazaiaké voltak, nagy tempóban kezdték a játékrészt, és sikerült a 36. percre öt gólra felzárkózniuk, így Ambros Martín időt kért. Hatottak az edzői intelmek, feljavult csapatunk védekezése, és 4 – 0-as sorozattal máris 22 – 13-ra vezettünk. Anne Mette Hansen találatával a 47. percben 10 gólos győri előnyt mutatott az eredményjelző (24 – 14). A félidő utolsó öt percére 27 – 15-ös győri vezetéssel fordultak a csapatok.  A mérkőzés végül 11 gólos győri győzelemmel zárult.

Ambros Martín: „Köszönjük a mai mérkőzést, egy küzdős Vácot láttunk, aki sosem adja fel. Gyakran nehéz ilyen fiatal gárda ellen játszani, mert duplán meg akarják mutatni, mit is tudnak. Mi komolyan vettük a mérkőzést, főleg a védekezést lehet kiemelni, ami nagyon magas szinten működött szinte végig.”

Linn Blohm: „Egy végig jól küzdő Váccal találkoztunk, és elő kellett vennünk a legjobbunkat. Komoly védekezésre készültünk ma, amit sikerült a mérkőzésen végig vinnünk.”