A K&H női kézilabda liga 5. fordulójában a Győri Audi ETO KC a NEKA együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2022. október 19-én, szerdán 18 órakor kezdődik. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába.

Ambros Martín tanítványai a két előrehozott mérkőzéssel együtt, eddig hat alkalommal léptek pályára a K&H női kézilabda liga idei kiírásában, és mind a hat alkalommal győzelmet ünnepelhettek. 

A NEKA együttese az idei évadban újra az NBI-ben szerepel, és eddig négy összecsapást játszottak. Az első három fordulóban vereséget szenvedtek, először hazai pályán az Érd ellen (30 – 31), majd a Siófok otthonában (28 – 25), és a harmadik körben szintén hazai pályán a Vác ellen (28 – 30). Bohus Bea csapata legutóbb, a negyedik fordulóban megszerezte első pontjait, amikor 26 – 21-re győztek a Békéscsaba együttese ellen hazai pályán. 

A nyáron Nagy Laura hagyta el az együttest, viszont Ferenczy Diána és Gém Laura az FTC-től, valamint Wéninger Alexa kölcsönben a DKKA-tól érkezett Balatonboglárra.

A mérkőzés előtt Ryu Eun Hee-t kérdeztük. 

A találkozót a Dáné Rita, Marton Zsófia játékvezetőpáros vezeti. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.