Az EHF Bajnokok Ligája 6. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Buducnost Bemax együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2022. október 22-én, szombaton 18 órakor kezdődik. Jegyek még kaphatóak elővételben és a helyszínen is kapunyitástól.  Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szombaton 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába.

Ambros Martín tanítványai eddig öt BL mérkőzést játszottak a 2022/2023-as szezonban, ahol négy győzelem mellett egy vereséget könyvelhetnek el. Legutóbb az újonc Storhamar otthonában léptek pályára kedvenceink, ahol a 35 – 21-es sikerrel újra a csoport élére álltak az ETO-s lányok.

A montenegrói együttes eddig az öt lejátszott mérkőzéséből kettőt megnyert, egyszer döntetlent játszott, illetve kétszer kikapott. Az első fordulóban Kastamonuban 40 – 27-re diadalmaskodtak, majd a második körben 23 – 28-ra kikaptak hazai pályán az Esbjerg együttesétől. A harmadik fordulóban szoros mérkőzésen 25 -24-es sikert értek el a Zágráb otthonában, majd 36 – 28-as vereséget szenvedtek a Metz együttese ellen Podgoricában. Legutóbb hazai környezetben 30 – 30-as döntetlent értek el a Rapid Bukarest ellen Bojana Popovic tanítványai.

A montenegrói együttes négy érkezőt jelentett be, így a csapathoz a 2022/2023-as szezonra csatlakozott Milena Raicevic, Adriana Kardoso de Castro, Mari Plamenova Tomova és Ivana Godec.

A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Ambros Martínt kéredztük.

A találkozót a szlovén Ozren Backovic, Mirko Palackovic játékvezetőpáros vezeti és a Sport1 élőben közvetíti.

A mérkőzés félidejében Pálinger Katalin, a szlovén-montenegrói-észak-macedón közös rendezésű Európa-bajnokság hazai nagykövetének vezérletével játékot rendez az EHF szervezésében klubunk, ahol értékes EB-nyeremények találnak gazdára.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szombaton 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.