A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es csapata az elmúlt héten Kozármisleny ellen folytatta az U17 I. osztály pontvadászatát. Fiataljaink ezúttal idegenben gyűjtötték be a két pontot.

 

Kun Attila és Petróczi Viktória tanítványai számára 2022. november 11-én a Kozármisleny otthonában folytatódtak az U17 I. osztály küzdelmei. A mérkőzés elején sikerült a kezdeményezést átvennünk, és annak ellenére, hogy kiegyenlített volt a játék, már az első félidő végére megnyugtató előnyt tudtunk kiharcolni (13-17). A második játékrészben lányaink Kiss Diána vezérletével a 47. percben már tíz góllal is vezettek, valamint a védekezés hatékonyan működött. Fiataljaink végig kontroll alatt tudták tartani a mérkőzést, aminek köszönhetően a győzelem egy percig sem forgott veszélyben, és magabiztosan zsebelhettük be a két pontot (21-33). A Kun-lányok hét fordulót követően a második helyről várhatják a folytatást.

„A középmezőnyhöz tartozó Kozármisleny csapatával játszottunk a hétvégén. Ellenfelünk tudatosan és okosan lassította a játékot, amelyben az első félidőben kicsit belealudtunk, és többet hibáztunk. A második félidőben ők elfáradtak mi pedig tudtunk frissíteni, valamint nyitott védekezésre váltottunk, amelynek az eredménye 12 gólos győzelem lett. Kozármislenyben mindig nehéz játszani, ezért gratulálok a nagyarányú győzelemhez.” -nyilatkozta Kun Attila vezetőedző.

Kozármisleny SE – Győri Audi ETO KC (13-17) 21-33

Győri Audi ETO: Rédecsi Polett 3, Falusi Luca 1, Granát Dorka 2, Horváth Zelda (k), Kiss Diána 8, Császár Dorka 3, Szár Evelin 3, Molnár Zsófia, Horváth Lili 3, Pásztor Emília, Németh Petra 1, Schmél Zoé 2, Szajkó Fanni (k), Szalai Luca 1, Vajda Luca 2, Takács Maja 4

Vezetőedző: Kun Attila