A Győri Audi ETO számára kiemelten fontos évről-évre a társadalmi szerepvállalás, ezért a hagyományoknak megfelelően a klub idén is megszervezi az „ETO Jócselekedet a gyermekekért” akcióját. A kampány következő állomása a 2022. december 3-i Rapid Bukarest elleni Bajnokok Ligája mérkőzés lesz.

A hagyományoknak megfelelően az idei évben is karácsonyhoz közeledve érkezik klubunk felhívása, melynek időpontja a 2022-es év utolsó hazai Bajnokok Ligája összecsapása, a december 3-i Győri Audi ETO – Rapid Bukarest mérkőzés lesz. Az idei jótékonykodásunk alkalmából szeretnénk újra szurkolóink, nézőink segítségét kérni, hogy ezúttal a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium karácsonyát és ezáltal mindennapjaikat szebbé, könnyebbé tehessük.

„Évekkel ezelőtt, amikor útjára indult az ETO Jócselekedet kampány, célként tűztük ki, hogy a gyermekek számára nyújtson segítséget. Ebben az évben a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumot választottuk, ahol a sérült és halmozottan sérült gyermekek oktatásával és ellátásával foglalkoznak. Tisztelettel megkérem az ETO-család tagjait, hogy akik kilátogatnak a Rapid elleni csoportrangadó mérkőzésre, járuljanak hozzá ezen fiatalok karácsonyának szebbé tételéhez. Ezen túl szeretnénk élményt is adni nekik, így az intézmény vezetőjével egyeztetve egy delegációt vendégül látunk ezen a mérkőzésen.” – nyilatkozta Endrődi Péter, az ETO Kft. ügyvezetője.

A Bárczi Gusztáv Intézmény vezetőjével, Nagy Lászlóval felvettük a kapcsolatot azzal kapcsolatban, hogy az ide járó és itt élő gyermekeknek mire lenne szükségük annak érdekében, hogy a mindennapokat könnyebbé tehessük.

„Az Intézményünkben jelenleg 169 sérült vagy halmozottan sérült fiatalokkal foglalkozunk. Az óvodánkba járó gyermekek egy része naponta otthonról jön. Néhányan az intézményünk kollégiumából, illetve a speciális gyermekotthonból érkezik a fejlesztésre. Az óvodánkra szervesen épülő oktatási egység az általános iskola. Nevelési és oktatási elveinket, céljainkat és az ebből eredő feladatainkat meghatározza intézményünk speciális jellege. Iskolánk 10 évfolyamos, melyből a 9-10. a Készségfejlesztő Iskola előkészítője. Intézményünk 1982/1983-as tanévtől indította el a speciális feladatokat ellátó munkára felkészítő tagozatot. Tanulóink oktatása, nevelése foglalkoztatása során figyelembe vesszük egyéni képességeiket, belső környezetünk adta lehetőségeiket a Készségfejlesztő Iskolánk keretein belül. Jelenleg intézményünk három, maximum 6 fős csoportban fogad súlyosan-halmozottan fogyatékos iskoláskorú gyermekeket, fiatalokat. Lehetőségeinkhez képest igyekszünk mindent megadni tanulóinknak, de a lehetőségeink végesek, így nagyon köszönjük előre is a segítséget a Győri Audi ETO-nak.” – nyilatkozta az intézmény igazgatója.

A Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium köszönettel és hálával fogadja az alábbi felajánlásokat:

  • folyékony szappan
  • tusfürdő
  • sampon
  • testápoló
  • dezodor, golyós dezodor
  • fogkrém, fogkefe
  • papírzsebkendő
  • papírtörlő
  • WC papír
  • gumikesztyű (egyszer használatos, M-es méret)
  • nedves törlőkendő
  • pelenkázó alátét (egyszer használatos)
  • szájmaszk (egyszer használatos)
  • egészségügyi betét

Az adományokat a 2022. december 3-án a Győri Audi ETO – Rapid Bukarest mérkőzésen az Audi Aréna Győr bejáratainál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig.

A felajánlásokat és támogatásukat előre is köszönjük!