A Győri Audi ETO KC mindhárom utánpótlás csapata megmérettette magát az elmúlt hétvégén a Győrben megrendezett U11-es fordulóban.

 

Klubunk I-es fiataljaival Freiberger Ivett versenyzett 2022. november 20-án, akik a Szombathelyi KKA 2 és a Celldömölki VSE csapatai ellen mérkőztek meg a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Edzőnk elégedetten értékelt, és örömmel látta, hogy lányai bátran alkalmazták az edzésen gyakoroltakat.

„Nagyon örültek a lányok, hogy Győrben játszhattak. Az első mérkőzést mi játszottuk, amin a gyerekek bátrak voltak, és az edzéseken gyakorolt feladatokat viszont láttam, aminek külön örültem. A védekezésben sokat segítettek egymásnak. A forduló utolsó mérkőzése volt még a miénk, a hosszas várakozás után a gyerekek már fáradtan kezdtek bele a mérkőzésbe, de összeségében büszke vagyok rájuk. Mindent megtettek, amit tudtak.” -nyilatkozta Freiberger Ivett edző.

Győri ETO KC I: Csicsai Zsanna (k), Ölbei Bíborka (k), Szabó Szófia (k), Finta Boglárka, Gollovitzer Szonja, Sándor Emese, Labanc Flóra, Mayer Nóra, Juranovitz Kinga, Wittmann Dóra, Vékony Noa, Ruzsa Lili

Edző: Freiberger Ivett

A Molnár-Benes Aliz által irányított II-es csapat a Szombathelyi KKA 1 és klubunk III-as alakulatai ellen játszott a hétvégén. Edzőnk elmondta, hogy a játékosainak még sokat kell tanulnia, de bizakodó a jövőt illetően.

„A hétvégi U11-es fordulón egy nagyon fiatal csapattal vettünk részt. A tanulóévünkben néha meg kell fizetnünk a tanulópénzt. A Szombathely, valamint a testvércsapatunk is előttünk jár, gratulálok nekik, de reméljük a jövő viszont a miénk lesz.” -mondta Molnár-Benes Aliz edző.

Győri ETO KC II: Császár Kata, Finta-Nagy Dóra, Goda Kata, Hatos Júlia, Katona Laura (k), Klampfer Hanna, Kungli-Zsegora Luca, Pákozdi Zoé, Lőrincz Rebeka

Edző: Molnár-Benes Aliz

Egyesületek III-as lányai Móricz Anita vezetésével a Szombathelyi KKA 2 és a II-es csapatunk ellen léptek pályára Győrben.

„Ez jó alkalom volt arra, hogy a lányok családtagjai is lássák, hogy hol tartanak a kézilabdában. Az első mérkőzésen gyorsan belelendültünk a játékba, fegyelmezetten vezettük a támadásokat, a védekezésben is kevés hiba volt. Lendületesen, lelkesen játszottunk, mindenki hozzátett a sikerhez. Egymást is kisegítve, egy egység voltunk. A második mérkőzésen Molnár-Benes Aliz csapata ellen mérkőztünk, a két csapat játékosai jól ismerik egymást. “Óvatosan” kezdődött a mérkőzés, nem volt nagy iram a játékunkban, igaz nagyobb ellenállasba ütköztünk, mint az első mérkőzésünkön. Egy idő után azonban mozgalmas lett a játék, oda-vissza történtek a támadások, kapusaim is jó napot fogtak ki. A korosztályos, egymás elleni mérkőzések az egyesületen belül, a bajnoki fordulókon, arra is jók, hogy összességében, mi, edzők, látjuk, hogy hogyan fejlődnek a gyerekek.” -értékelt Móricz Anita edző.

Győri ETO KC III: Simon Lilien (k), Szabó Eliza (k), Gyetvai Luca, Ludman Leila, Pusztai Regina, Varga Fanni, Safranyik Enikő, Csanaki Hanna, Horváth Hanna, Piedl Nikolett, Horváth Réka

Edző: Móricz Anita