A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es növendékei Budapesten vendégszerepeltek az elmúlt héten, és nagyarányú győzelmet arattak a Pénzügyőr SE otthonában az U17 I osztályban.

 

Kun Attila és Petróczi Viktória lányai 2022. november 26-án a Pénzügyőr SE ellen folytatták az U17 I. osztály küzdelmeit. Fiataljaink a meccs kezdetétől fogva nagy tempót diktáltak, Horváth Liliék percenként lőtték a gólokat, aminek az lett az eredménye, hogy a 15. percben már tíz góllal is vezetett a csapatunk (4-14). A félidő végéig még tovább nőtt az előnyünk, így sok kérdés nem maradt a folytatást illetően (11-24). A második játékrészben Rédecsi Polették tovább rohamozták a hazaiak kapuját, míg nálunk Bödő Panna hárította a kapura tartó lövéseket, így tovább nőtt a különbség, aminek köszönhetően kiütéses győzelmet ünnepelhettek fiataljaink (21-52). A két pont azt is jelentette, hogy kilenc fordulót követően a második helyről várhatjuk a folytatást.

„Az első felidei védekezésünk meghatározta az egész mérkőzést. Az agresszivitásunk és a keménységünk meghozta a gyors játékunk alapját, amelyet végig tudtunk vinni az egész játék során. Jól tudtam forgatni a csapatot, mindenki kivette a részét a nagyarányú győzelemből. Az utolsó 12 percben gyakoroltuk a 7-6 elleni játékot, amelyet majd a további meccseken is tovább fejlesztünk. Hajrá lányok, csak így tovább!” -értékelt elégedetten Kun Attila vezetőedző.

Pénzügyőr SE – Győri Audi ETO KC (11-24) 21-52

Győri Audi ETO: Rédecsi Polett 10, Balogh Lili 4, Granát Dorka 5, Bödő Panna (k), Kiss Diána 6, Tallós Csillag, Császár Dorka 4, Szár Evelin 2, Horváth Lili 4, Schmél Zoé 4, Szajkó Fanni (k), Varga Dalma 10, Vajda Luca 2, Takács Maja 1

Vezetőedző: Kun Attila