A Győri Audi ETO KC mind a négy csapata pályára lépett az elmúlt hétvégén az U12-es bajnokságban. A harmadik forduló főként ETO-sikereket hozott, így edzőink elégedetten értékeltek.

 

A Horváth János által vezetett I-es csapatunk november 27-én Esztergomban lépett pályára, ahol fiataljaink a Komárom VSE és a Tatabányai SC ellen is kiütéses győzelmet ünnepelhettek. 

„A játékosaim jól teljesítettek a védekezésben, a második mérkőzésen a támadásban még koncentráltabban játszottak. Szerencsére a hajnali kelés nem volt hatással az aznapi teljesítményükre.” -mondta Horváth János edző.

Győri ETO KC I – Komárom VSE (12-0) 25-0

Győri ETO KC I – Tatabányai SC (16-4) 26-6

Győri ETO KC I: Varga Izabella (k), Kovács Jázmin, Szabó Sára, Kálmán Sára, Reider Réka, Szilvás Emília, Molnár Hanna, Nyári Hanna

Edző: Horváth János

Klubunk II-es csapatával Móricz Anita versenyzett, akinek tanítványai Mosonszolnokon klubunk III-as,illetve a Lébény együttesével játszottak. Mindkét mérkőzésüket magabiztosan megnyerték.

„Az első mérkőzés ismét “házi” küzdelem volt, Ruskó Katalin csapata ellen játszottunk. Nem volt nagy iramú a mérkőzés, a védekezésen volt inkább a hangsúly, hiszen a lányok jól ismerik egymást. Sokáig fej-fej mellett haladtunk, az időkérés után azonban rendeződött a támadó játékunk is, pontosabban használtuk ki a helyzeteinket, győztesen hagytuk el a pályát. A második mérkőzésen a Lébény volt az ellenfelünk. Ismét tudtam lehetőséget adni olyan játékosaimnak, akik eddig nagyon keveset vagy egyáltalán nem játszottak bajnoki mérkőzésen. A mérkőzés elején nagyon pontatlanok voltunk a támadások befejezésénél, érthetetlen módon, 10 perc után, 1:0 volt az állás a javunkra. Időkérésnél, illetve a félidőben volt mit átbeszélnünk. Más felfogásban játszottunk a második félidőben, több poszton is jeleskedtek a játékosaim, végre foglalkoztattuk szélsőinket, beállósainkat, a kapusok is jó napot fogtak ki. Nagyon elégedett voltam mindkét mérkőzés után.” -értékelt Móricz Anita edző.

Győri ETO KC III – Győri ETO KC II (3-11) 8-15

Győri ETO KC II – LKSZSE (6-1) 16-2

Győri ETO KC II: Hantó Rebeka (k), Novák Zsófia (k), Fülöp Zita, Ludman Leila, Kalmár Fanni, Sallai Júlia, Gyetvai Luca, Novák Hanna, Kaszab Natália, Horváth Réka, Kormos Eszter, Molnár Mia, Pusztai Regina, Kunert Lilien, Kiss Natália, Csiszár Aliz

Edző: Móricz Anita

Ruskó Katalin által irányított III-sok a Mosonmagyaróvári KC, illetve klubunk II-es fiataljai ellen léptek pályára.

„A hétvégi fordulóban kicsit megszeppenve játszottunk. A védekezéssel nem volt probléma. Viszont a megszokottnál kevesebb volt a gyors ellentámadásunk, és így felállt fal ellen kellett gólt szereznünk, ami még nem a legnagyobb erősségünk.” -nyilatkozta Ruskó Katalin edző.

Mosonmagyaróvári KC – Győri ETO KC III (5-10) 11-15 

Győri ETO KC III – Győri ETO KC II (3-11) 8-15

Győri ETO KC III: Bertalan Anna, Bokányi Blanka, Czelter Hanna, Horváth Eszter, Kovács Boglárka, Naszódi Linett, Pánczél Vanda, Rózsás Hanna (k), Szekér Lili (k), Sándor Hanna, Tóth Laura, Varga Barbara, Weitner Anna, Zsédenyi Nóra

Edző: Ruskó Katalin

IV-es utánpótlás csapatunkkal Molnár-Benes Aliz versenyzett, akinek növendékei a Buborékok Bősárkány és a Lébény ellen ünnepelhettek győzelmet.

„Az első meccset mi játszottuk, de szerencsére nem voltunk álmosak, jó védekezéssel és gyors indításokkal rögtön kezünkbe vettük az irányítást, és végig tudtuk a mérkőzésen tartani. A második meccsünk is hasonló volt, végig kézben tartottuk a mérkőzést, a kapusok jó teljesítménye alapot adott, így tudtunk indulni, mertek indítani, aminek külön örültem, így két magabiztos győzelem lett az eredmény. Ilyen nap is van, de van munka előttünk még.”-értékelt elégedetten Molnár-Benes Aliz edző.

Buborékok Bősárkány – Győri ETO KC IV (1-13) 9-24

Győri ETO KC IV – LKSZSE (14-1) 21-2

Győri ETO KC IV: Nagy Réka (k), Máté Zsófia (k), Bokodi Fanni, Csepregi Réka, Csöndes Fanni, Csöndes Kata, Gede Liliána, Horváth Hanga, Iváncsik Naima, Rózsa Bianka, Németh Enikő, Remete Lavínia, Tengelics Noémi, Dunavári Luca

Edző: Molnár-Benes Aliz