A Jó Cselekedet kampány keretein belül, a hétvégi Bajnokok Ligája mérkőzésen összegyűlt felajánlásokat adták át csapatunk képviselői a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium tanulói számára. A sok felajánlást, melyek végül nem fértek el egy kisbuszban nagy örömmel fogadták az intézmény lakói és dolgozói.

Az első szó, ami a Rapid Bukarest elleni győztes mérkőzés után eszünkbe jut, az a KÖSZÖNET. Hiszen az ETO-család ismét megmutatta mire képes. A pályán a szüntelen szurkolással, a pályán kívül pedig önzetlenségével mutatott jó példát. Megint csak bebizonyosodott, hogy az összefogásnak, az egymás iránt érzett gondoskodásnak mekkora ereje is van közösségünkben. Az idei évben meghirdetett ETO Jó Cselekedet kampány keretein belül, több mint egy kisbusznyi felajánlást adott át klubunk a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium képviselőinek.

Csillogó szemű gyermekek várták csapatunkat Mikulás napján az intézmény aulájában. Játékosaink jelképesen a jelen lévő gyermekeknek adtak át egy-egy csomagot, majd az iskola vezetője körbe vitte a küldöttségünket az épületben.

„Nagyon örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a kezdeményezésnek, és hogy személyesen adhattuk át a szurkolók és a mi adományainkat. Jó volt látni azt a sok kedves arcot és azt, hogy milyen örömmel fogadták az ajándékainkat. Hatalmas szeretet veszi őket körbe ebben az intézményben, amit mi is éreztünk amikor beléptünk az ajtón. Bepillantást nyerhettünk a tanulók mindennapjaiba is, és megtapasztalhattuk, hogy az ott dolgozó tanárok és nevelők milyen odaadással és alázattal végzik munkájukat. Feltöltött minket ez a látogatás és az, hogy segíthettünk! Bármikor szívesen várjuk őket a mérkőzéseinkre.” – mondta Fodor Csenge.

Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni mindenkinek, az ETO-család minden tagjának, akik hozzájárultak a gyermekek mindennapjainak könnyebbé tételéhez, hogy megmutatták milyen nagy a győriek szíve.

.