A Győri Audi ETO KC és a Lébényi Kézilabda SE közös szervezésében került megrendezésre 2022. december 5-én az idei szezon harmadik, egyben utolsó Dobójáték Fesztiválja.

A tornán 14 csapat vett részt, klubunk hét együttese mellett a Lébény kettő, a Mosonmagyaróvár négy, míg a Töltéstava egy csapatot indított. A kis kézilabda palánták nagy elánnal vetették bele magukat a mérkőzésekbe, a torna jó hangulatban telt, lelkes, mosolygós arcok jellemezték az idei szezon utolsó Dobójáték Fesztiválját. Januártól a kétkapus dobójáték helyett a 3+1-es szivacskézilabda tornára fog klubunk áttérni, hiszen az U8-U9-es gyerekek számára márciusban kezdődik a kisiskolás bajnokság, és már erre készítjük fel a gyerekeket.

„Az idei év utolsó kétkapus dobójáték tornáját a hagyományokhoz hűen ismét Lébényben rendeztük meg. A tornán a szokásos 14 csapat részvételével zajlottak a küzdelmek, ahol közel 100 kislány mutatta meg tehetségét. A hozzátartozó szurkolók izgalmas mérkőzéseken tapsolhattak gyermekeiknek, unokáiknak. A helyezetteknek járó oklevél, érem és kupa mellett minden kisgyereknek a CBA Lébény segítségével még a Mikulás is küldött ajándékot!” -nyilatkozta Hoffmann Bea utánpótlás-koordinátor.

Torna végeredménye:

1. Gárdonyi

2. Dunaszeg

3. Lébény "B"

4. MKC "A"

5. Győr "A"

6. Győrszentiván "A"

7. MKC "B"

8. Töltéstava 

9. Lébény "A"

10. Győr "B"

11. Szabadhegyi

12. Győrszentiván "B"

13. MKC "D"

14. MKC "C"