Az EHF Bajnokok Ligája 9. fordulójában a Győri Audi ETO a Buducnost otthonában vendégszerepelt. Az első harminc perc végére két gólos előnyt dolgozott ki csapatunk. A második félidőben végig vezettünk, és végül 25 - 23-as győri győzelem született Montenegróban.

Viszontagságokkal teli utazás után, két órával később a hivatalos mérkőzés kezdéshez képest, 20 órakor pályára lépett csapatunk a BL-ben. A körülményeket még jobban nehezítette, hogy a küldöttség több tagjának nem érkezett meg a poggyásza, és a hiányzó csomagok között volt a szereléses táska, valamint a gyúrói felszerelések is, így a hazai csapattól kapott mezt együttesünk, hogy pályára tudjon lépni.

Ambros Martín vezetőedző a Győri-Lukács, Ryu, Broch, Hansen, Oftedal, Schatzl hatossal és Solberggel a kapuban kezdte meg a mérkőzést. A találkozó első gólját Hansen szerezte, melyre a hazaiak azonnal válaszoltak (1 – 1). Tíz perc elteltével 5 – 3-ra vezetett csapatunk, de a 14. percre kiegyenlítettek a montenegróiak (5 -5). Az első félidő utolsó tíz percére fordulva átvette a vezetést a Buducnost (8 – 7), de a szünetre 12 – 14-es győri vezetéssel vonulhattak a csapatok.

A második félidőben Toft váltotta Solberget a kapuban, aki rögtön egy ziccer védéssel mutatkozott be. Több, mint öt percet kellett várni az első győri találatra a második harminc percben, amit Schatzl szerzett (14 – 15), majd ezt két gyors Oftedal gól követte (14 – 17). A negyvenedik percre három gólos győri vezetéssel fordultak a csapatok (16 – 19). A hajrára faragott hátrányából a hazai alakulat (18 – 20), de a végén 2 gólos győri győzelemnek örülhettek kedvenceink.