A K&H női kézilabda liga 10. fordulójában a Győri Audi ETO a DKKA együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2023. január 11-én, szerdán 18 órakor kezdődik. Jegyek még kaphatóak a mérkőzésre online és személyesen is.

Ambros Martín tanítványai számára nincs megállás az új évben sem, hiszen a legutóbbi, Storhamar elleni 39 – 26-ra megnyert Bajnokok Ligája találkozó után, szerdán máris bajnoki mérkőzést játszanak kedvenceink. Ellenfelük a jelenleg 12 pontot gyűjtő, a tabella 5. helyén álló Dunaújváros együttese lesz.

A Rapatyi Tamás vezette alakulat az első fordulóban hazai pályán 30 – 26-ra legyőzte a Békéscsaba együttesét, majd a második körben 26-26-os döntetlent játszott Fehérváron. A 13. fordulóból előrehozott mérkőzésen 40-27-re kaptak ki Debrecenben. Dunaújvárosban az MTK elleni győzelemmel gyarapították pontjaik számát Farkas Johannáék (DKKA – MTK 25 – 23), majd az MKC ellen 44 – 31-es vereséget szenvedtek. Az ötödik fordulóban ezúttal a Budaörs együttesét győzték le hazai pályán (26 – 22), ez követően pedig az előrehozott 9. fordulóban 18 – 18-as döntetlent játszottak a NEKA-val. A hatodik és hetedik forduló győzelmet hozott a DKKA-nak, előbb az Érd otthonában (32 – 29), majd hazai pályán a Siófok ellen (25 – 24) gyűjtötték be a pontokat. Legutóbb a Vác ellen léptek pályára, ekkor 34 – 23-as vereséget szenvedtek.

A szerdai találkozó előtt a hosszú sérülés után visszatérő Line Haugstedet kérdeztük.

A mérkőzést a Sándor László, Szikszay Csaba játékvezetőpáros vezeti és a Győri Audi ETO Youtube csatornáján élőben közvetíti.

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO hazai mérkőzéseire elővételben a Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021.) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.