A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága nevében Rupp István versenyigazgató adott át elismerést Fodor B. Péternek, a Győri ETO KC technikai vezetőjének

Peti bácsi, hiszen mindenki így ismeri, több mint 30 éve ikonikus alakja a győri kézilabda életnek, valamint a megyei szövetségnek, és sportági berkekben országszerte ismerik. A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottság tagjaként végzett több évtizedes munkáját egy plakettel köszönte meg a napokban a szervezet versenyigazgatója, Rupp István.

„Nagyon jól esett, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség gondolt rám, és megköszönte a szövetségben végzett munkámat. A Verseny Albizottság tagjaként hosszú éveken keresztül segítettem a magyar kézilabdázást. Köszönöm Rupp István versenyigazgató úrnak, hogy személyesen adta át számomra az elismerést" -mondta Fodor B. Péter, a Győri ETO KC utánpótlás technikai vezetője.

Fodor B. Péter nyugdíjazása óta is aktív munkatársa a klubnak. Kitüntetéséhez ezúton is gratulálunk, emellett jó egészséget és jó munkát kívánunk neki.