Az ORFK-OBB megalakulásának 30 éves jubileuma alkalmából ünnepélyes keretek között köszönték meg a rendőrök a szervezet egykori és jelenlegi támogatóiknak, partnereiknek a közlekedés biztonságáért végzett rendőri munka segítését. A Győri Audi ETO nemzetközi igazgatóját, Szabó Tamást is díjazták az eseményen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 30 éve végzi a munkáját, és ehhez sok támogatást kapott az elmúlt három évtized során. Az OBB kihasználva a kerek évfordulót megköszönte minden egykori és jelenlegi partnerének és támogatójának a részvételt a baleset-megelőzés feladataiban, amellyel sikerült elérni a közlekedés biztonságának jelentős javulását hazánkban, valamint a balesetekben elhunytak számának nagyarányú csökkentését. Ebben a feladatban vesz részt 2022 februárja óta a Győri Audi ETO KC is az OBB partnereként.

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság jubileumi rendezvényén a közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett kiemelkedő munkája, valamint az ORFK-OBB baleset-megelőzési tevékenységének támogatása elismeréseként ezüst emlékérmet nyújtott át Szabó Tamásnak, a Győri Audi ETO nemzetközi igazgatójának dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke.

A Győri Audi ETO KC csapata továbbra is elkötelezett a biztonságos közlekedés üzenetének minél szélesebb körben történő népszerűsítése mellet, annak érdekében, hogy mindenki hazaérjen…