A Győri Audi ETO a K&H Liga 17. fordulójában a Praktiker-Vác csapatát fogadta. Az első perctől kezdve a győriek kezében volt az irányítás, és a félidő 9 gólos vezetéssel zárult. A továbbiakban sem forgott veszélyben a győzelem sorsa; 36-25-re nyert a zöld-fehér együttes.

Ambros Martín vezetőedző a Schatzl, Nze Minko, Haugsted, Broch, Gros, Győri-Lukács hatossal és Tofttal a kapuban kezdte meg a mérkőzést. A találkozó Toft védésével indult, majd Gros hetessel kezdte meg a gólgyártást (1-0). A 13. percben 9-6-ra vezetett csapatunk, a félidő utolsó tíz percére fordulva Oftedal góljával 15-8-ra vezettünk. Az első játékrész végül kilenc gólos győri vezetéssel zárult (20-11).

A második harminc perc Hansen találatával kezdődött, és ezzel meg volt a közte tíz a mérkőzésen először (21-11). A negyvenedik percre fordulva 27-14-es győri előnyt mutatott az eredményjelző. Negyed órával a vége előtt már harminc találatnál járt az ETO (30-18). Tartotta több, mint tíz gólos előnyét csapatunk, és végül 36-25-ös győri győzelemmel ért véget a találkozó.

Ambros Martín: „Egy jó ellenféllel találkoztunk a mai napon. Megnéztem a Vác több nemzetközi mérkőzését, és el kell mondanom, hogy remek munkát végeznek ott. Elégedett vagyok azzal, amit láttam a csapatomtól, szerettünk volna magas hőfokon játszani. Furcsa helyzetben vagyunk, hiszen hozzászoktunk a szerda-szombat meccs menetrendhez, most pedig olyan időszak következik, amikor csupán heti egyszer lépünk pályára. Ez több feladatot jelent számunkra. Minden egyes mérkőzés minden perce fontos, hiszen ezekből tudunk tanulni.”

Linn Blohm: „Nagyon jó érzés volt újra pályára lépni Győrben a válogatott időszak után, olyan már számomra, mintha hazaérnék. Mindennel egyetértek, amit Ambros Martín mondott a mérkőzésről. A mérkőzések kiemelten fontosak számunkra, oda kell figyelnünk minden pillanatban teljes mértékben. Elégedett vagyok mind a támadásunkkal mind pedig a védekezésünkkel.”