Igaz, a Békéscsaba elleni találkozó csak 2023. március 25-én szombaton kerül megrendezésre, de a Győri Audi ETO már csütörtökönön útnak indul. A két nappal korábbi indulás oka az, hogy a csapat csütörtökön Debrecenben edzőmérkőzést játszik a Besztercével.

Ambros Martín alakulatára komoly feladatok várnak az előttük álló időszakban, ezért a szakmai vezetés úgy döntött, hogy a szombati Békéscsaba elleni mérkőzés előtt csütörtökön barátságos találkozón lépnek pályára a Beszterce ellen. A szakvezetés szeretett volna mindenképpen egy külföldi ellenféllel megmérkőzni, ezért több klubot is megkeresett csapatunk. A mérkőzést végül a román élvonalban szereplő együttes vállalta.

A találkozóra csütörtökön délután kerül sor zárt kapuk mögött. Itt szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjuk a DVSC Schaeffler vezetőségének, hogy lehetőséget és helyszínt biztosít klubunknak a mérkőzés lejátszásához, valamint a pénteki edzéshez. Anne Mette Hansenék ugyanis nem jönnek haza Debrecenből, hanem szombaton tovább indulnak Békéscsabára a bajnoki mérkőzésre.