A Magyar Kupa V. fordulójában a Győri Audi ETO az NBI/B-ben szereplő Szombathely ellen lépett pályára. Az első percektől kezdve a győri csapat irányított, és a végére csak a győzelem mértéke volt kérdés. Végül a 39-15-ös győzelemmel a zöld-fehérek bejutottak a Magyar Kupa FINAL4-ba.

Ambros Martín vezetőedző védekezésben a Győri-Lukács, Gros, Broch, Haugsted, Nze Minko, Schatzl hatossal, és Leynaud-val a kapuban kezdte meg a találkozót. A mérkőzés első gólját Nze Minko szerezte, majd a harmadik percben válaszoltak a hazaiak (1-1). 4-0-as sorozatot produkáltak kedvenceink, így a 7. perben 5-1-re vezettek. A 15. percben öt gólos győri előnyt mutatott az eredményjelző (9-4). Haugsted góljával a 21. percben tíz volt a különbség a két csapat között (14-4). Az első félidő végére tartotta 10 gólos előnyét csapatunk, így a szünetre 20-10-es eredménnyel vonultak a csapatok.

A második játékrészben a győri kapuba Toft érkezett, és az első percek Gros átlövéseitől voltak hangosak, hiszen a félidő első három győri gólját átlövőnk szerezte (10-23). A 37. percben 25-11-es állásnál időt kértek a hazaiak. Az időkérés után sem sikerült közelebb zárkózniuk a szombathelyieknek, és a 42. percben 29-12-re vezettek Oftedalék. A 47. percben Hansen találatával már 20 gólos előnyre tettek szert kedvenceink (33-13). Csapatunkból minden mezőnyjátékos találattal/találatokkal vette ki a részét a győzelemből. A mérkőzés végül 39-15-ös eredménnyel zárult, ami azt jelenti, hogy a Győri Audi ETO bejutott a Török Bódog Magyar Kupa négyesdöntőjébe, amit április 22-23 között rendeznek Tatabányán.