A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Győri Audi ETO a tavalyi ezüstérmest fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2023. április 1-jén, szombaton 17:30-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti. A mérkőzésre az összes jegy elkelt.

Ambros Martín együttese hétközben bejutott a Magyar Kupa négyesdöntőjébe, azonban szombaton kemény mérkőzés vár a csapatra, hiszen a tavalyi ezüstérmes FTC együttesét fogadja hazai pályán. Az első mérkőzés nem úgy sikerült kedvenceink számára ahogy szerették volna, hiszen decemberben 32-26-os vereséget szenvedtek a fővárosban. Azon a találkozón Cvijic 6 gólig, míg Oftedal 5 találatig jutott.

A találkozóra minden jegy elkelt már hónapokkal ezelőtt, így teltház várja a csapatokat szombaton az Audi Aréna Győrben. Nem meglepő, hogy ekkora figyelem övezi a mérkőzést, hiszen örök zöld-fehér rangadónak számít.

A budapesti együttes eddig 19 bajnoki mérkőzést játszott, melyből 17-szer győzött, kétszer pedig döntetlent játszott. A vendégek góllövő listáját 80 góllal Klujber Kartin vezeti, őt 75-tel Angela Malesten és 67-tel Emily Bölk követi.

A rangadó előtt világbajnok irányítónkat Estelle Nze Minkot kérdeztük.

A mérkőzést a Horváth Péter, Marton Balázs játékvezetőpáros vezeti és az M4 Sport élőben közvetíti.

A találkozóra az összes jegy elkelt.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a weboldalunkon korábban közzétett beléptetési információkat figyelmesen olvassák el!