2023. május 6-án hazai pályán a Bajnokok Ligája FINAL4-ba jutásért játszik a Győri Audi ETO az Odense ellen. Egy új cél, nagy feladat vár a csapatra, hogy újra a csúcsra juthasson. A magyar bajnoki rangadón bebizonyosodott, hogy mekkora ereje van az ETO-Családnak. Újabb kéréssel fordulunk szurkolóinkhoz a BL mérkőzésen öltöztessük közösen ZÖLDBE az Audi Aréna Győrt.

Igaz, még egy hónap múlva lépnek újra hazai mérkőzésen pályára kedvenceink. A következő mérkőzésnek hatalmas tétje van. 2023. május 6-án, 18 órakor a BL FINAL4-ba jutásért játszik a Győri Audi ETO a dán Odense ellen.

Az ETO Szurkolók Európa szerte megmutatták már, hogy mekkora erővel állnak a csapat mellett, hiszen ha kell, több ezer kilométert tesznek meg busszal, repülővel vagy autóval azért, hogy a helyszínen szurkolhassanak a csapatnak. Egy igazi közösség, ahol mindenki egy közös célért harcol.

Szükségünk van Rátok, a 8. játékosra! Mutassuk meg közösen, mitől különleges és lélegzetelállító az Audi Aréna Győr atmoszférája, legyünk megint igazi zöld katlan!

Az Odense elleni mérkőzés jelszava nem is lehet más: MINDENKI legyen ZÖLDBEN!

Az ETO KC Shop májusig minden héten kedvezményekkel készül azért, hogy május első hétvégéjén MINDENKI ZÖLDBEN együtt vívjon a közös célért, az EHF Bajnokok Ligája négyesdöntőjéért.

Együtt, Egységben, ZÖLDBEN találkozzunk május 6-án az Audi Aréna Győrben!