2023. április 13-án, csütörtökön reggel 9 órakor indul a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC május 6-i Odense elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére.  Az összecsapásra személyesen és online is megválthatóak a belépőjegyek. Töltsük meg Együtt, Egységben, ZÖLDBEN az Audi Aréna Győrt!

Az már korábban biztossá vált, hogy a Bajnokok Ligája csoportköréből második helyen továbbjutó Győri Audi ETO a dán Odense csapatával küzd meg a negyeddöntőben a EHF FINAL4 WOMEN-be jutásért az alábbi menetrend szerint:

Negyeddöntő mérkőzései:

2022.04.29. 18:00 Odense Handbold – Győri Audi ETO KC

2022.05.06. 18:00 Győri Audi ETO KC – Odense Handbold

A BL-negyeddöntő hazai mérkőzésére kizárólag az ARANY bérletek érvényesek, a többi bérlettípus tulajdonosainak az elővételes jegyvásárlási ideje 2023. április 12-vel lejárt, ezt követően bárki vásárolhat jegyet a mérkőzésre.

Belépőiket személyesen az ETO KC Shopban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021), online pedig a www.jegymester.hu oldalon vásárolhatják meg.

Az Odense elleni mérkőzés jelszava nem más: MINDENKI legyen ZÖLDBEN!

Klubunk elindította azon kezdeményezését, hogy a csapat mellett álló 8. játékos, vagyis a szurkolók egységesen ZÖLDBEN buzdítsák a csapatot, ezzel még egységesebben mutatva, hogy az ETO-Család Együtt, Egységben, Zöldben küzd.

Bíztatunk mindenkit, hogy szerezze be a zöld kellékeket, és Együtt, Egységben, ZÖLDBEN találkozzunk május 6-án az Audi Aréna Győrben!

A jegyárak a következőképpen alakulnak:

I. kategória: 7.800 Ft (Görbicz, Amorim, GB, EJ, JJ, AB, AJ, BB, YJ, ZB, ZJ, KB, KJ, LB)

II. kategória: 6.600 Ft (GJ, TJ, UB, UJ, EB, QB, PJ, PB, MJ, MB, LJ, BJ, JB, YB, XJ, XB)

III. kategória: 5.400 Ft (VB, WJ, OJ, OB, NJ, NB, DJ, DB, CJ, CB)