A K&H női kézilabda liga 23. fordulójában a Győri Audi ETO a DKKA otthonában vendégszerepel. A találkozó 2023. április 18-án, kedden 17 órakor kezdődik a dunaújvárosi Városi Sportcsarnokban. A mérkőzést a hazaiak Youtube csatornája élőben közvetíti.

Legutóbb április elsején a Ferencváros elleni fölényes győzelem alkalmával lépett pályára a magyar bajnokságban Ambros Martín együttese, hiszen ezen meccs után válogatott összetartáson vettek részt a csapat tagjai. Most újra a K&H ligában, a Dunaújváros otthonában szerepelnek kedvenceink.

A Győri Audi ETO legutóbb a 10. fordulóban találkozott a Kohász együttesével, ekkor 22-7-es félidő után, 40-24-egy győzelmet aratott az ETO. Csapatunkból Stine Oftedal jutott a legtöbb gólig (7), míg a másik oldalon Arany Rebeka szerezte a legtöbb találatot (6).

A hazaiak jelenleg a 21 lejátszott meccsen 8 győzelmet, 3 döntetlent és 10 vereséget könyvelhetnek el, így 19 gyűjtött ponttal a tabella nyolcadik helyén állnak.

Szombaton, a legutóbbi fordulóban fontos mérkőzésen gyűjtötték be a két pontot Rapatyi Tamás tanítványai a Vác együttese ellen, így győztes mérkőzés után fogadják kedvenceinket.

A DKKA legtöbb gólját az egykor ETO színekben is játszó Farkas Johanna szerezte (120), őt Poczetnyik Luca (70) és Szalai Babett (66) követi.

A keddi mérkőzés előtt Kari Brattset Dale-t kérdeztük.

A mérkőzést a Bujdosó Máté, Horváth Viktor játékvezető páros vezeti és a DKKA Youtube csatornáján élőben követhető.