A K&H női kézilabda liga 23. fordulójában a Győri Audi ETO a Dunaújváros otthonában vendégszerepelt. Az első percektől kezdve vezetett a győri együttes, aki a félidőre hét gólos előnyt dolgozott ki. A második játékrészben pedig már csak a különbség nagysága volt kérdés. Magabiztos, 35-14-es győzelemmel hangolt az ETO a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőre.

A Schatzl, Nze Minko, Oftedal, Broch, Gros, Győri-Lukács kezdővel és Leynaud-val a kapuban indult a DKKA elleni találkozó. Az első támadását mindkét együttes elrontotta, de Oftedal passzából Broch megszerezte csapatunk első találatát (1-0). A mérkőzés 11. percére fordulva Nze Minko góljával 7-5-re vezettek kedvenceink. Folyamatosan növelte előnyét a győri együttes, és így az első félidő utolsó tíz percének hat gólos ETO előnnyel vágtak neki a csapatok. Az első félidő végül 14-7-es eredménnyel zárult.

A második játékrész első találata Brattset nevéhez fűződött, melyre a hazaiak részéről Szalai válaszolt (15-8). Ezután sorrendben Hansen, Gros, Brattset talált a dunaújvárosi kapuba és ezzel tíz gólosra növekedett a zöld-fehérek előnye (18-8). Időt kért a hazaiak vezetőedzője, de a fehér mezesek lendületét ez sem törte meg, újabb 4-0-ás sorozatot produkáltak, ami a DKKA harmadik időkérését is meghozta a 38. percben (22-8). Az utolsó tíz percre fordulva 28-12-re vezetett csapatunk. A mérkőzés végül magabiztos, huszonegy gólos győri sikerrel zárult.

Ambros Martín: „Nagyon jó mérkőzést játszottunk a mai napon. Az első percektől kezdve komolyan vettük a találkozót. Tétje volt a mai összecsapásnak, hiszen a bajnoki címért harcolunk, így egyértelműen nyerni jöttünk. Láttuk ellenfelünk eddigi mérkőzéseit, ami azt mutatta, hogy nem szabad félvállról venni őket. A legjobbunkat nyújtva szerettünk volna nyerni, és ez sikerült. Sok sikert kívánok nekik a jövőben”

Anne Mette Hansen: ”Egyetértek Ambrossal, nagyon komolyan vettük a találkozót. Magunknak is bizonyítani akartunk, hiszen a szezon hajrájában vagyunk, s mindhárom fronton érdekeltek is. Nagyon jól játszottunk ma, nehéz volt a lövőhelyzeteket kialakítani. Gratulálok ellenfelünknek”