A Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő elődöntőjében a Győri Audi ETO a DVSC Schaeffler együttesével mérkőzött meg. Az első félidőben több hibát is vétettek a győri lányok, de két gólos vezetéssel mehettek a szünetre. A végjátékra újra szorossá vált a találkozó, végül 27-26-ra győzött a Győri Audi ETO KC.

Ambros Martín vezetőedző a Schatzl, Nze Minko, Oftedal, Broch, Gros, Győri-Lukács hatossal és Tofttal a kapuban kezdte meg az elődöntőt. A mérkőzés első gólját Vámos szerezte (0-1). Az első győri gólra hat percet kellett várni, ekkor Nze Minko talált be a kapuba (1-3). Nem kezdett jól csapatunk, hiszen a 10. percben 5-3-ra vezetett a Loki. A 14. percben Blohm góljával azonban átvette a vezetést a győri alakulat (8-7).  Feljavult csapatunk védekezése, és támadásban sem hibáztunk annyit, így a félidő utolsó tíz percére 13-10-es előnnyel fordulhattunk. Az első játékrész végül 16-14-es győri vezetéssel zárult.

A második félidő Oftedal góljával indult, de rögtön válaszoltak a debreceniek (17-15). Fej-fej mellett estek a gólok és a 40. percben három gólos győri előnyt mutatott az eredményjelző (21-18). A 45. percben először vezettek négy góllal kedvenceink, ezért a DVSC vezetőedzője időt kért (24-20). A mérkőzés hajrájára 26-23-as ETO vezetéssel fordultak a csapatok. Az utolsó percek izgalmas végjátékot hoztak, végül egy góllal, 27-26-ra győzött csapatunk

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy az első percekben a debreceniek kapusa ütközött saját játékosával, akit végül mentővel vizsgálatra szállítottak. Ezúton is jobbulást kívánunk Mariana Costának.