A Győri Audi ETO végig kiélezett mérkőzésen egy góllal győzte le a DVSC Schaeffler együttesét a szombati játéknapon, és jutott be 19. alkalommal a Török Bódog Női Magyar Kupa döntőjébe.  Az ellenfél a Ferencváros csapata lesz. A találkozó 2023. április 23-án, vasárnap 16:30-kor kezdődik a tatabányai Multifunkcionális Csarnokban, és az M4 Sport élőben közvetíti.

Fennállásának 16. Magyar Kupa elsőségére készül a Győri Audi ETO a Török Bódog Női Magyar Kupa vasárnapi döntőjében. A szombati elődöntőben a DVSC ellen aratott győzelme után csapatunk kvalifikálta magát a döntőbe. Ambros Martín tanítványainak ellenfele a budapesti zöld-fehér együttes lesz. Az FTC a szombati játéknapon könnyed sikert aratott az MTK Budapest ellen, így jutott be a vasárnapi fináléba,

Legutóbb tavaly találkozott egymással a két együttes a Magyar Kupában. A 2022-es évben is a döntőben csaptak össze egymással a felek és ekkor a budapesti gárda örülhetett. Nem kérdés, hogy kedvenceink legfőbb célja revansot venni a tavalyi döntőért és a nap végén magasba emelni a kupagyőzelemért járó trófeát.

A mérkőzés előtt szélsőinkkel beszélgettünk.

A döntőt Felhő Ferenc és Öcsi Tamás játékvezető páros vezeti és az M4 Sport élőben közvetíti.

A NÉGYES DÖNTŐ PROGRAMJA

Április 22., szombat, elődöntők
15:00: Győri Audi ETO KC–DVSC SCHAEFFLER 27-26
17:30: MTK-Budapest–FTC-Rail Cargo Hungária 23-39

Április 23., vasárnap
13:45 DVSC SCHAEFFLER– MTK Budapest
16:30 Győri Audi ETO – FTC-Rail Cargo Hungaria