Az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntő 1. fordulójában a Győri Audi ETO a dán Odense együttesénél vendégszerepelt. Rengeteg hibát vétett a győri együttes az első félidőben és a játékrész 17-12-es odensei vezetéssel zárult. A második harminc perc kiélezettebb képet mutatott, és az utolsó öt perc hajrájában produkált játékkal két góllal győzött az ETO.

Hosszú „kihagyás” után szerepel újra a Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO, hiszen februárban egyeneságon továbbjutott csapatunk a negyeddöntőbe. A mostani mérkőzés tétje nem kisebb, mint a FINAL4-ba jutás.

Ambros Martín vezetőedző védekezésben a Győri-Lukács, Gros, Broch, Haugsted, Nze Minko, Schatzl hatossal és a kapuban Tofttal kezdte meg a mérkőzést. A találkozó első dán támadását Toft hárította, majd az első gólt Nze Minko szerezte (0-1). A hetedik percben 5-1-re vezetett a hazai együttes, ezért vezetőedzőnk időt kért. Továbbra sem tudott közelebb zárkózni együttesünk a narancssárga mezesekhez, és a 20. percben 12-8-ra vezettek a hazaiak. A félidő végére nem tudták megközelíteni a dánokat kedvenceink, így az első harminc perc öt gólos odensei előnnyel zárult.

A második játékrész első góljaira négy percet kellett várni, ekkor egy-egy hétméterest értékesített mindkét együttes (18-13). A 40. percre fordulva két gólra felzárkóztak Anne Mette Hansenék (19-17), de két perccel később újra néggyel vezettek a hazaiak (21-17). A mérkőzés utolsó 10 percére Hansen góljával kiegyenlített csapatunk (24-24). Az utolsó öt percben megfordították a mérkőzést az ETO-s lányok és végül 27-29-re nyertek.