2023. május 6-án, szombaton az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntő 2. fordulójában a Győri Audi ETO a dán Odense együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 18 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetíti. A mérkőzésre jegyek még korlátozott számban kaphatóak. Borítsuk Együtt, Egységben, ZÖLDBE az Audi Aréna Győrt!

Egy héttel a két gólos odensei győzelem után, szombaton visszavágó mérkőzés vár Ambros Martín csapatára. A találkozó tétje nem kisebb, mint a Bajnokok Ligája FINAL4-ba jutás. Dániában nem játszottak könnyű mérkőzést kedvenceink, hiszen a félidőben 17-12-re vezettek a hazaiak, ám egy remek második félidővel megfordították a mérkőzést Ana Grosék, aminek köszönhetően két gólos előnyből várhatják a szombati összecsapást a lányok.

A dániai találkozón a legtöbb gólig Ana Gros (9) jutott, míg a másik oldalon Bo Van Wetering és Lois Abbingh 6-6 találatot szerzett.

Az Odense elleni mérkőzés jelszava nem más: MINDENKI legyen ZÖLDBEN!

Szükségünk van Rátok, Szurkolókra, a 8. játékosra! Mutassuk meg közösen, mitől különleges és lélegzetelállító az Audi Aréna Győr atmoszférája, legyünk igazi zöld katlan!

Együtt, Egységben, ZÖLDBEN találkozzunk az Audi Aréna Győrben!

A mérkőzés előtt Linn Blohmot kérdeztük.

A találkozót a német Maike Merz, Tanja Kuttler játékvezetőpáros vezeti és a Sport1 élőben közvetíti.

Jegyek korlátozott számban még kaphatóak elővételben a Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021.) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt 2 órával, 16 órakor indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.