Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a 2022-2023-as Bajnokok Ligája idény legjobbjainak listáját. Az idei évtől új szavazáson, az EHF Excellence Awards-on - amely az All-Star díj új elnevezése - választja ki a legjobbakat nyolc kategóriában. A Győri Audi ETO csapatából hét játékosra lehet voksolni.

Nyolc kategóriában, a hét posztra és a legjobb védőre várja a szavazatokat az Európai Kézilabda Szövetség. Kategóriánkként hét jelölt közül lehet kiválasztani az idei Bajnokok Ligája legjobbjait.  A Győri Audi ETO KC nyolc kategóriában is érdekelt az idei voksoláson.

Kapus poszton csapatunkból Silje Solberg és Sandra Toft is várja a szavazatokat, míg jobb szélsőként Győri-Lukács Viktória van a jelöltek között. Irányító poszton Stine Oftedal került be a legjobb hétbe, míg beállók között Linn Blohm képviseli klubunkat. Átlövő posztokon is találunk győri játékosokat, jobbátlövőként Ana Gros, míg balátlövőként Estelle Nze Minko száll versenybe.

Szavazni május 15. és 25. között lehet az EHF hivatalos a Home of Handball applikációján keresztül. Az app letöltés után regisztrációval használható. (https://app.eurohandball.com/) A nyerteseket az EHF Exdcellence Awards Gálaestjén június 26-án mutatják be Bécsben.

Szavazzunk a győri játékosokra! Hajrá ETO! Hajrá Győr!