A K&H női kézilabda liga 24. fordulójában a Győri Audi ETO az Alba Fehérvár együttesét fogadja. A találkozó 2023. május 14-én, vasárnap 17 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak online és személyesen is.

A végéhez közeledik a magyar női kézilabda bajnokság 2022/2023-as évada, hiszen mindössze három bajnoki találkozó van már csak hátra Ambros Martínéknak.

Vasárnapi ellenfelünk, az Alba Fehérvár jelenleg 21 ponttal a tabella 8. helyén áll. Józsa Krisztián együttese 9 győzelmet, három döntetlent és 11 vereséget könyvelhet el magának az idei szezonban.

Legutóbb a 11. fordulóban találkoztak Anne Mette Hansenék a Fehérvár együttesével, ekkor 33-21-re győztek kedvenceink. A találkozó legeredményesebb győri játékosa Ana Gros és Estelle Nze Minko (6) volt, míg a másik oldalon Bruna Zrnic jutott hat gólig.

A mérkőzés előtt Ryu Eun Hee-t kérdeztük.

A találkozót az Ignéczi Ivett és Pánczél-Héjjas Tímea játékvezetőpáros vezeti és a Győri Audi ETO YouTube csatornáján élőben követhető.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az ORFK-OBB együttműködési kapcsolatunknak köszönhetően a kerengőben, az audi TT mellett izgalmas játékokkal vár mindenkit a rendőrség.

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO hazai mérkőzéseire elővételben a Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021.) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt 1 órával, azaz 16 órakor indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.