A Győri Audi ETO KC újdonsült balátlövője nem számolja tetoválásait, viszont a csapat szurkolóinak már bérletet is értékesített. Ismerjük meg Bruna de Paulát!

Mi a legkedvesebb nyári emléked?

Három hetet töltöttem otthon, Brazíliában, találkozhattam a családommal. Végre úgy érzem, hogy kipihentem magam, az előző szezonom nagyon megterhelő volt. Aztán ideköltöztem Győrbe, és egy új helyzettel találtam magamat szemben, de nagyon menő kis város, hamar meg fogom szokni.

Mesélj egy kicsit magadról, mindig is kézilabdázó szerettél volna lenni?

Gyerekkoromban a foci érdekelt jobban, nagyon sokat játszottuk, arra nem is emlékszem pontosan, mi fordított a kézilabda irányába...

Hogy megy a beilleszkedés Magyarországon? Néhány szurkoló már találkozhatott is veled.

Valóban! Örültem, amikor a rajongói boltban mi kezdtük el az új bérleteket átadni. Nagyon jól éreztem magam ott, de azt hiszem, inkább maradok a kézilabdánál! A „köszönöm” szót ezért hamar meg is tanultam, mert a szurkolóink közül mindenki ezt mondta, amint kezében tarthatta az új bérletkártyáját, vagy szelfit készített velem.

Nem lehet nem észrevenni a rengeteg tetoválásod, honnan ered ennek szeretete?

Ez egy jó kérdés. Azt hiszem, 17 éves lehettem, amikor az első tetoválást a bal alkaromra varrattam, ezt az édesanyám neve ihlette. Igyekeztem olyan helyet választani, ahol mindenki látja, ezért egy gólörömnél, amikor a magasba lendítem a karomat, olyan, mintha mindig velem örülne.

Ezek szerint családközpontú vagy…

Fontosak számomra azok az emberek, akik igazán közel állnak hozzám, nem csak a családomból, hanem a barátaim is. Éppen ezért a legkedvesebb szabadidős elfoglaltságom, ha velük tölthetek egy kis időt. Emellett a másik „családi” kedvenc, a kutyusom, Mia. Vele rendszeresen nagyobb túrákat teszünk kettesben. Ő még akkor került hozzám, amikor Franciaországban éltem. A neve is azt jelenti, „enyém”, szóval ő is nagyon fontos az életemben. Róla például saját rajzom alapján készült egy tetoválás, de vannak olyan varrásaim is, amelyeket a barátaim készítettek.

Viszont a sport is az életed fontos része, bizonyára vannak meghatározó győri emlékeid is.

Abszolút! A Győri Audi ETO KC ellen játszani mindig emlékezetes, a tavalyi szezon során kétszer is legyőztük őket a Metz-cel. Most pedig már győri kézilabdázóként mondom azt, hogy egy régen dédelgetett álmom válik valóra. A Győr megkeresése kapcsán igyekeztem is gyors döntést hozni. A legfőbb célom a Bajnokok Ligáját megnyerni, és azt gondolom, ezzel a csapattal ez több, mint lehetséges.