Nyilvános edzést tartott a Győri Audi ETO KC 2023. július 31-én az Audi Aréna Győrben, amelyet a csapat több, mint 700 szimpatizánsa a lelátókról tekintett meg.

A hagyományos eseményre kilátogató nézők előszőr megnézhették, milyen jellegű tréningnet vezényelt Ulrik Kirkely vezetőedző, ezt követően pedig lehetőség nyílt a játékosokkal való találkozásra.

„Nagyon hasznosnak éreztük a telki edzőtábort, de örülünk, hogy újra Győrben folytathatjuk a felkészülést. Az, hogy a mostani edzésünket a szurkolóink is megnézhették, külön öröm számunkra, mindig jólesik az a rengeteg kedvesség, amelyet tőlük kapunk. Már mindannyian nagyon várjuk, hogy tétmérkőzésen is pályára léphessünk otthonunkban” – fogalmazott Szöllősi-Schatzl Nadine.

„Igazán különleges érzés volt rajongóink előtt teljesíteni ezt az edzést. Örömmel töltött el mindegyikünket, amikor egy-egy támadási vagy védekezési figurát megtapsoltak a tribünről. A tréning után sok szurkolónk kért aláírást és szelfit tőlünk. Nagyon várjuk már a bajnokságok rajtját, hogy újra találkozhassunk velük” – mondta Kari Brattset Dale.

A szurkolók legközelebb augusztus 19-én, szombaton 17 órakor, az Audi Aréna Győrben a Nantes ellen egy edzőmérkőzés alkalmával megnézhetik csapatunkat. A felkészülés további programjával hamarosan részletes cikkben beszámolunk.