GYŐRI AUDI ETO KC
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Újabb sikerek az Akadémián
Újabb sikerek az Akadémián

A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es és 3-as csapata is pályára lépett az elmúlt héten. Előbbiek az U17 I. osztályban a Szombathely együttese ellen, míg utóbbiak a U19 III. osztályban a Répcelak csapata ellen zsebelték be a két pontot.

 

Schatzl Nadine koronavírus fertőzés miatt kikerült a válogatott keretéből
Schatzl Nadine koronavírus fertőzés miatt kikerült a válogatott keretéből

A Győri Audi ETO KC játékosa a magyar női kézilabda válogatott összetartásán a beérkezéskor adott pozitív mintát. Schatzl Nadine jól van, otthonában tartózkodik izolációban.

Utánpótlás győzelmek hazai pályán
Utánpótlás győzelmek hazai pályán

A Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapata 2022. szeptember 22-én a Szombathely csapatát fogadta az U19-es bajnokságban, míg 24-én a Répcelak együttese ellen lépett pályára az NB II-ben. Fiataljaink mindkét mérkőzésüket magabiztosan megnyerték.

 

Stine Oftedal pár hetes pihenőre kényszerül
Stine Oftedal pár hetes pihenőre kényszerül

Megszületett a részletes diagnózis Stine Oftedal állapota kapcsán. Irányítónkat néhány hétig nélkülöznie kell Ambros Martínnak.

Indul a jegyértékesítés az októberi mérkőzésekre
Indul a jegyértékesítés az októberi mérkőzésekre

2022. szeptember 26-án, hétfőn 9 órától megkezdődik a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC októberi mérkőzéseire. Ebben a hónapban csapatunk két bajnoki és két Bajnokok Ligája mérkőzést játszik hazai pályán.

Négy gólos vereség a Metz ellen
Négy gólos vereség a Metz ellen

Az EHF Bajnokok Ligája 3. fordulójában a Győri Audi ETO KC a francia Metz együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első félidőben a franciák könyörtelenül kihasználtak minden győri hibát, könnyű gólokat szerezve magabiztos előnyben zárták az első játékrészt. A második félidőben nem sikerült csapatunk számára a fordítás, végül 24 – 28-as vereséget szenvedett együttesünk.

Győri Audi ETO KC - Metz Handball  - Lapozható Műsorfüzet
Győri Audi ETO KC - Metz Handball - Lapozható Műsorfüzet

Az EHF Bajnokok Ligája 3. fordulójának, a Győri Audi ETO KC - Metz Hanball mérkőzésnek lapozható műsorfüzete alább található. 

A Metz ellen folytatódik a BL
A Metz ellen folytatódik a BL

Az EHF Bajnokok Ligája csoportkörének 3. mérkőzésén a Győri Audi ETO KC a francia Metz együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2022. szeptember 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetítiFelhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szombaton 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Sikeres nyitány a gyermekbajnokságban
Sikeres nyitány a gyermekbajnokságban

A Győri Audi ETO KC mindkét U15-ös csapata számára 2022. szeptember 17-én kezdődtek el a bajnokság küzdelmei. Együtteseink egyaránt két-két győzelmet arattak a nyitányon.

16 győri a korosztályos válogatottakban
16 győri a korosztályos válogatottakban

A felnőtt válogatott összetartással egy időben az utánpótlás nemzeti válogatottak is több helyszínen készülnek a következő héten.  A Győri Audi ETO KC Akadémiájáról ketten a junior válogatottban, öten az ifjúságiban, és kilencen a serdülő nemzeti csapatban képviselik utánpótlásunkat.

 

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!